2020-07-04 636 瀏覽
今日逛K11 musea,見到Curator Art to Life, 念念不忘曾經喺佢旗艦店飲過嘅 藝術打印咖啡,永遠都一種令人有意猶未盡感覺,呢度環境咁靚,一於入去chill下!波隆那肉醬通心粉用牛肉、豬肉醬及帕馬森芝士。 口感肉質 鮮嫩 均勻 調味適中 混合了 農郁芝士的香味,配上長通心粉,軟硬適中,煙韌有嚼口!酥脆雞槌配水牛芝士醬酥炸雞槌 外皮香脆,內裏肉質嫩滑,肉汁豐盈。醮上水牛芝士來食,芝香味濃, 有芝士炸雞嘅感覺!斯人若彩虹,遇見方知有其實係全日早餐嘅切片多士麵包。十分有詩意的名字,顏色鮮豔賣相吸引。有新鮮士多啤梨、朱古力榛子醬、棉花糖、杏仁片、鮮花、薄荷。麵包烤焗成多士,非常香脆,內裏軟綿綿! 完全不受塗上的Nutella朱古力漿而影響香脆質感!藝術打印咖啡招牌飲品必然之選。很多顧客都為此而來。除了咖啡,還可選擇了朱古力基底。今次打印漫天星花,色彩斑斕,十分可愛,靚到真係唔捨得飲!

波隆那肉醬通心粉

酥脆雞槌配水牛芝士醬

斯人若彩虹,遇見方知有

藝術打印咖啡

• 酥脆雞錘配水牛芝士醬
  • 藝術打印咖啡
  • 波隆那肉醬通心粉
  • Bella Nutella with Strawberries