之前見朋友去西環間Lex coffee試過杯print coffee☕️真係好靚好精緻,不過西環咁遠一直都未有機會去; 反而喺K11 Musea開既「Curator by Lex Cafe」 就腳又方便,今次帶埋阿囡去嘆個下午茶, 終於有機會試到依杯 #打印咖啡, 而且仲可以將我地個樣print埋上去,飲埋落肚,真係夠晒特別🤩結合藝術與美食,入到去好似去左Art gallery咁, 四周洋溢着藝術感, 擺放左 #村上隆、#草間彌生、#奈良美智 三位日籍藝術家既作品,件件價值不菲,藝術既野我真係唔識,但同樣可感受藝術和美食結合。🐙慢煮西班牙八爪魚慢煮左既八爪魚都仲幾生,保留左煙韌口感,配合沙律菜同特製醬汁都幾fresh, 作為前菜唔錯🦐大蝦意粉即係香草茄醬linguine,簡單但係好fresh, 蕃茄味香甜唔酸,個扁意粉又夠岩岩好,唔會overcook, 有口感。大蝦已去殼食得方便,新鮮彈牙又鮮味,都幾好味。🍓草莓榛子朱古力麵飽就係俾佢七彩繽紛嘅色彩吸引咗,於意式麵飽上加上榛子朱古力醬、棉花糖、新鮮草莓、鮮接骨木花、食用花等,完全就係一件藝術品,用來打咭就岩晒,作為下午茶甜品都幾清新又特別

🐙慢煮西班牙八爪魚

🦐大蝦意粉

🍓草莓榛子朱古力麵飽
就係俾佢七彩繽紛嘅色彩吸引咗,於意式麵飽上加上榛子朱古力醬、棉花糖、新鮮草莓、鮮接骨木花、食用花等,完全就係一件藝術品,用來打咭就岩晒,作為下午茶甜品都幾清新又特別。

🍹飲品都係呢度嘅重點之一,我哋點左三杯特飲:
☕️Astry Print Coffee
作為signature coffee,梗係有佢嘅賣點,可以㨂圖片打印,亦可以AirDrop自己嘅相片比佢哋打印出嚟,飲品就有凍咖啡或者凍朱古力底可以揀。我就用咗我同阿囡嘅合照去打印,整出嚟好精緻冇走樣,真係好得意又有紀念性,打咭一流。而我揀左朱古力比囡囡, 佢對於飲自己同媽媽落肚大感興奮😂

🍊繽紛橙香氣泡水
即香橙梳打,咁繽紛既顏色係令人精神為之一振,飲落有清新橙香,味道偏淡,無糖漿既死甜,好解渇。

🍵Green Tea Latte
來到日系Art Gallery, 梗係要嘆返杯日式
抹茶,回味下遊京都的點滴。茶與奶香調和融合,清甜又帶微澀回甘味,相當有水準。

融合藝術與美食,即使如我對藝術沒有太多研究,村上隆的彩色花花pattern總不會陌生🌸,破格又帶絢爛色彩的風格,帶給平凡日子一點繽紛色彩🌈。
2021-04-07
2021-04-13 1928 瀏覽
《精緻美食藝術館🎨》———————————————-#CURATORbyLEXCafé🌹️-又嚟到呢間位於K11 Musea嘅藝術Cafe,完全係港女至愛呀😍上次食咗佢個signature下午茶,超適合同閏密嚟chill吓打卡,今次就嚟食晚餐,同男朋友仔拍下拖~-餐廳依舊充滿藝術氣色,櫥櫃同牆壁上仍然擺滿早前推出嘅村上隆、草間彌生、奈良美智等日本當代藝術家嘅作品同擺設,向大師作品致敬,好期待睇佢下期會同咩brand crossover😚-講返嘢食,港女就梗係要食招牌墨西哥式煎蛋all day breakfast ,太陽蛋煎得好靚,配埋搽上牛油果醬嘅麵包好夾~另外叫咗個卡邦尼培根意粉,沾滿蛋汁再撈埋帕馬森芝士味道香濃😋-嚟到又點可以唔飲佢嘅特色飲品,呢款朱古力冰磚牛奶特飲混合莓果相當特別,熱牛奶撞落大大舊嘅朱古力冰磚,令佢慢慢溶化,唔止打卡一流,加埋莓果嘅口感層次亦十分豐富🤩-⭐參考價錢︰Carbonara Reimagined: $158Curator Huevos Rancheros: $98Ginger Lemobgrass Tea: $58Lex Drink - Mixed Ber
《精緻美食藝術館🎨》
———————————————-
#CURATORbyLEXCafé🌹
️-
⭐參考價錢︰
Carbonara Reimagined: $158
Curator Huevos Rancheros: $98
Ginger Lemobgrass Tea: $58
Lex Drink - Mixed Berries: $88
🍌抵deal 指數:7/10
💰人均消費:$225
📍 CURATOR by LEX Café︰ 尖沙咀梳士巴利道18號 Victoria Dockside K11 MUSEA B113C號舖
⏱ 星期一至日 11:00-21:00
☎️ 2117 1066
#抵deal尖沙咀 #hkgoodeal尖沙咀 #hkgoodeal
#hk #hongkong #hkfood #hkfoodie #foodie #hkfoodblogger #hkfoodbloggers #foodiehk #hkfoodporn #foodporn #hkfoodlover #foodlover #hkig #hkigers #hkblogger #hkfoodstagram #foodstagram #852 #香港 #香港美食 #香港人 #尖沙咀美食
2021-04-12
放完個復活節長假期要返工真係衰過初四個樣,唯有食返個好lunch等自己心情好d。今日去左 K11 既CURATOR BY LEX ART CAFÉ同藝術食個lunch!呢度午市有做套餐,有四款主菜,價錢由$98到$128不一,套餐包括一份沙律和一杯飲料。沙律有兩款,飲料有四款。可以加錢升級飲品或加甜品。加$10飲料可升級至大杯裝,加$35可升級至藝術打印咖啡。加$35有兩款甜品揀。都幾抵食!我地一人揀左一份午市套餐,沙律就叫左各一。經典凱撒沙律(跟餐)經典凱撒沙律既羅馬沙律菜好新鮮爽脆,沙律醬份量啱啱好,每一啖都夠味。加埋少少芝士粉同香脆煙肉乾提味,好味道。烤蝦牛油果沙律(跟餐)烤蝦牛油果沙律比較多唔同種類嘅菜,新鮮綠葉菜都好多,牛油果有三塊,仲有一粒車厘茄,醃珍珠洋蔥同青瓜粒。個墨西哥辣檸檬汁少少辣,好惹味。烤蝦一隻,已剝殼,又爽又脆。個人更加鍾意呢款沙律。田園蔬菜風乾火腿扁意粉 $108 另加一風乾火腿兩細塊放喺面,鹹香十足。扁意粉都有d嚼勁,合格,份量都唔算少!茄醬夠多,連埋蘆筍,甜椒,蒜片等蔬菜,感覺健康又好味。香煎慢煮三文魚扒 $128 另加一未食已經聞到三文魚皮香味,三文魚

經典凱撒沙律

經典凱撒沙律(跟餐)

烤蝦牛油果沙律

烤蝦牛油果沙律(跟餐)

田園蔬菜風乾火腿扁意粉

田園蔬菜風乾火腿扁意粉 $108 另加一

香煎慢煮三文魚扒 $128 另加一

未食已經聞到三文魚皮香味,三文魚皮煎得薄脆,幾出色!魚肉亦唔算鞋,份量唔小,熱辣辣,點滑溜嘅蒜泥汁食更加好食!伴碟有兩塊烤意大利黃瓜同菠菜苗,唔錯。

Hot Honey Lime

Hot Honey Lime( 跟餐)

好鍾意呢度跟餐都包hot honey lime。青檸薄薄一塊,飲品顔色係淡淡既黃綠色,甜度適中,感覺滋潤。

藝術打印咖啡

藝術打印咖啡 (跟餐加$35另加一)
藝術打印咖啡

跟餐加$35可升級至藝術打印咖啡。藝術打印咖啡可以揀朱古力底或者咖啡基底,一定係凍飲既。我地揀左朱古力底同哆啦A夢圖畫。杯朱古力一送上,我個心真係即刻興奮升級,幅“畫”真係好好好正,色彩繽紛,無數既彩色花仔上面有大雄同哆啦A夢戴住竹蜻蜓係度飛,連我呢個大人都鍾意,肯定小朋友見到實會發癲!擺到最後我先捨得破壞呢杯飲品,上層主要係奶,下層係凍朱古力,好滑好滑,好好飲!

意式提拉米蘇 $68 另加一
意式提拉米蘇

甜品胃作怪,忍唔住喺主餐牌叫左個主廚推薦既甜品黎share。呢個意式提拉米蘇大大個,由四條長長既lady finger加上好多香滑忌廉同朱古力粉組成,上面有少少餅碎增添口感,仲有一塊香橙乾。呢個意式提拉米蘇幾創新,酒味唔重,而濕潤度比一般提拉米蘇低,所以更加似一個蛋糕。味道偏向以香滑忌廉同朱古力粉爲主,但完全唔會過甜。點黎做一個簡單慶祝蛋糕都唔錯。

意式提拉米蘇

值得一提係所有既菜式都好精緻,亦加左食用花,打卡一流!今餐食得好開心,裝修著重藝術感,座位舒適,而食物質素比之前有進步,期待下次再黎朝聖!
2021-04-07
經典凱撒沙律
田園蔬菜風乾火腿扁意粉
Hot Honey Lime
2021-04-05 1326 瀏覽
西環戈間Lex Coffee都興咗好耐,最出名莫過於佢嘅藝術環境🎨西環戈間一直都冇機會去,反而今次有機會去尖沙咀嘅 curator cafe。一份三文魚扒賣到$198真系夠曬進取🙈除咗三文魚扒仲有蔬菜、鹽漬三文魚子同埋蒜泥,香煎三文魚扒本身魚皮嘅部份就煎得好香,油脂都幾豐富吓🤤配以蒜泥更為香口。有煙肉、蛋黃、帕馬森芝士、西班牙香腸,西班牙香腸辣辣哋惹味呀🔥煙肉系脆脆哋戈隻煙肉,乾身。意粉嘅蛋黃味好明顯。系吾知點解成個意粉都辣辣哋🙉叫得呢杯成$88就真系just for打卡😂可以揀朱古力或者咖啡基底,同朋友都冇話好中意咖啡,揀咗朱古力。朱古力嘅奶味好濃郁,不過稍微偏甜,表面戈層圖案都系朱古力味。就咁睇呢杯個樣激似rose latte😳表面嘅奶泡已經有淡淡嘅玫瑰味🌹💕話就話cappuccino,咖啡味冇話真系好濃,反而玫瑰嘅甜味更明顯🤭本身系tiramisu控,見到呢間tiramisu個樣超吸引,一定要叫黎試😍賣相好吸引,食落又吾系戈回事🙈一路食一路覺得cream真系太多喇。去到下面嘅咖啡同埋酒味就少少濃,質感太淋。

卡邦尼培根意粉

玫瑰樹莓卡布奇諾

Tiramisu
2021-02-21
玫瑰樹莓卡布奇諾
2021-03-28 1342 瀏覽
位於K11 MUSEA的CURATOR BY LEX ART CAFE從開業來一直是打卡熱店,今日終於有機會來朝聖一下Print Coffee這間Cafe最大的亮點就是這杯打印咖啡!今天是村上隆系列的多啦A夢和大雄,明天可能是莫內的畫,每次都有不同驚喜特別的是這個打印只要不去把圖案攪開,一直到喝完都可以保有這個圖案,十分特別又趣味不喝咖啡的朋友仲可以選打印巧克力烤蝦牛油果沙律牛油果足料,大概給了一整顆的份量,烤蝦鮮甜彈牙,搭配上洋蔥、黃瓜、小番茄,酸酸甜甜的醬汁搭配起來恰到好處CURATOR Style Pizza薄的餅皮,烤的酥酥脆脆餐廳掛了很多村上隆的畫作,配色鮮明大膽,邊飲咖啡還可以邊欣賞藝術大師的畫作,現場還有很多畫作的周邊商品在做販售整體而言,餐廳環境好,侍應服務態度佳,食物都在水準之上,尤其打印咖啡夠特別餐廳位置不多,大約七張檯,如果要來試試建議先訂位再前往

Print Coffee
這間Cafe最大的亮點就是這杯打印咖啡!
不喝咖啡的朋友仲可以選打印巧克力
Print  coffee

CURATOR Style Pizza
薄的餅皮,烤的酥酥脆脆

餐廳位置不多,大約七張檯,如果要來試試建議先訂位再前往

Print  coffee
6天前 0 瀏覽
呢間Cafe每次行過K11 musea 都覺得好靚 好想試 今次終於約左朋友來試一下羽衣甘藍萵苣凱撒沙律沙律份量估唔到咁大碟 生菜同羽衣甘藍都好新鮮食落好脆口 不過如果少醬d 會健康d香蒜橄欖油意粉朋友一向都食得比較清淡 所以叫左呢個香蒜橄欖油意粉我仲以為會真係好啖 因為無肉得mushrooms原來係有唔少的黑松露同mushrooms成碟好香 黑松露帶起左姑的鮮味同埋真係好多姑係入面酥脆雞錘配水牛芝士醬我就想食下炸雞之類香口的小食一上枱 以為舊芝士係牛油 有d 嚇親原來係芝士 成舊放左係雞錘上面食落好香 仲好易咬 唔會食得好無儀態Green tea latte & Venchi Chocolate最後叫左2杯飲品個杯已經好靚味道都幾好 green tea 甘香而不苦 唔錯朋友杯Chocolate 都唔會少甜 唔錯呢間岩哂鐘意影靚相的朋友
呢間Cafe每次行過K11 musea 都覺得好靚 好想試

味道都幾好 green tea 甘香而不苦 唔錯
朋友杯Chocolate 都唔會少甜 唔錯
呢間岩哂鐘意影靚相的朋友
2021-05-10 0 瀏覽
經過見到環境佈置得幾靚,同朋友黎試下Curator Style Pizza$78招牌莎樂美腸薄餅, 批底薄脆. 個莎樂美腸幾咸香, 再加埋cheese 會覺得略偏咸左dBreakfast Essential $98元氣精華個名實在太好笑, 其實底下係sliced 法包焗得香脆. 上面加左scrambled egg, 芝士腸同pickles. 有點港式常餐味道只係decorate 得美美Carbonara Reimagined $158同認知中嘅carbonara 都幾唔同, 無cream sauce, 據說落左egg York 又唔係好點食到. 用左長通粉, 口感唔會太腍. 除左bacon 仲加左西班牙香腸有點咸辣, 仲有d 辣油係底.
經過見到環境佈置得幾靚,同朋友黎試下

Curator Style Pizza$78

Breakfast Essential $98

Carbonara Reimagined $158

Curator📍尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 Musea B1樓B113C號舖今晚同左老婆嚟尖沙咀K11 Musea 呢間咁靚嘅Cafe食晚餐佢一入到餐廳隻眼已經發晒光🤭比啲裝修同擺設吸引住Set Dinner $328超甜蕃茄沙律配堅果 清新柚子醋🍅好難得見到咁大個剝咗皮嘅蕃茄而且超甜 沙律菜好新鮮配埋柚子醋十分之開胃香煎慢煮三文魚扒配鑽石米型粉🐟三文魚扒好大件用慢煮嘅方法令到魚肉保持鮮嫩下面嘅米型粉都唔可以睇小原來有好多蜆肉落去煮成啖啖係海鮮既精華🤗自家製熱情果芝士蛋糕🍰芝士蛋糕唔會太膩屬於比較輕身嘅口感熱情果醬酸酸味味 仲有藍莓草莓半碟呢度嘅飲品 尤其係咖啡認真唔錯原來仲可以加錢轉藝術打印咖啡☕️真係好特別🤩我點左凍朱古力做底再打印咗自己揀嘅圖畫上去原來上面係一層厚嘅cream呢度就算係普通嘅Latte都同樣好飲🍵而且拉花都好靚值得推介😜
Curator

呢度就算係普通嘅Latte都同樣好飲🍵
而且拉花都好靚
值得推介😜

2021-05-07 8 瀏覽
k11 musea 一向都充滿藝術文化色彩,今日行過見到間同樣充滿文藝術色彩既餐廳CURATOR BY LEX ART CAFE,於是入去試一試。門外已經見到村上隆、多啦a夢等主題。元氣精華:芝士腸放上麵包同蛋之上就像多士加上小黃瓜酸酸味味食落零舍開胃。卡邦尼培根意粉:意粉用上長圓意粉加上有別於一般卡邦尼醬汁是用蛋黃醬混合意粉食非常特別。招牌莎樂美腸薄餅:一大片腸加上薄薄的pizza 上好香脆。意式提拉米蘇(Tiramisu):Tiramisu 不太甜都幾好味。
招牌莎樂美腸薄餅:一大片腸加上薄薄的pizza 上好香脆。
2021-05-01 0 瀏覽
呢一間cafe 我bookmark 咗好耐,都好多人去過,但最主要原因係我自己好好好喜歡村上隆花花,所以我真係好想打卡而去,餐廳唔算大,但環境好舒服,而且好光猛,餐廳放滿藝術品,放了KAWS,村上隆作品,令餐廳別有一番風味。-藝術打印咖啡原來呢一杯係凍飲,我一直以為係熱飲,基底可以選擇朱古力或咖啡,我當然會選擇咖啡啦,店員會問我想要咩公仔,原來如果有其他圖案可以send 俾佢哋,再print 出嚟,我同老公話,下次可以印阿仔個樣喎,好喇....講返杯飲品先,真的真的好靚,完全啱晒我為打卡嘅心意,面頭個層係比較甜少少奶蓋,下面就係咖啡底,一杯Cappuccino,咖啡就無太特別了,反正大家叫得呢一杯都係為了打卡,打卡我會俾10分。-丸久小山圓抹茶冰拿鐵呢一杯出奇地大杯,其實見到價錢熱&凍差幾十蚊,都覺得出奇差咁多,點知原來咁大杯喎,濃濃的抹茶味,而且飲落好滑,唔會因為凍飲而唔夠滑身,所以都唔錯。-羽衣甘藍萵苣凱撒沙律沙律菜都新鮮爽脆,面頭有麵包脆粒,份量都ok。-招牌莎樂美腸薄餅薄餅皮做到好薄好脆,面頭有4大片莎樂美腸,唔會過鹹,但無咩驚喜。-總結,性價比唔高,環境係舒,下午搵個朋友黎c

丸久小山圓抹茶冰拿鐵

羽衣甘藍萵苣凱撒沙律

沙律菜都新鮮爽脆,面頭有麵包脆粒,份量都ok。
招牌莎樂美腸薄餅

總結,性價比唔高,環境係舒,下午搵個朋友黎chill一下,傾吓計relax一下都唔錯,重點係黎到都係為打卡。
2021-05-01 0 瀏覽
CURATOR Art & Cafe走日系藝術風格,店內放了大量日本藝術家村上隆的花花作品,色彩繽紛,令人心情愉快!Hot Venchi Chocolate $49朱古力都有靚靚拉花!朱古力香氣突出,入口順滑香甜仲要一啲都唔苦,正!Hot Caffe Latte $51高難度的海馬拉花!啡香奶滑,好看又好喝!酥脆雞錘配水牛芝士醬 $58將雞錘起骨反出,做成棒棒糖的形狀,賣相夠晒特別!外層香口內層啖啖肉!招牌莎樂美腸薄餅 $78Pizza中間有塊超巨型嘅莎藥美腸,咸咸香香的,Pizza底夠晒薄,仲勁脆口,Very Nice!香蒜橄欖油意粉 $158大量雜菇加上松露醬,雙倍菇香!意粉加入了橄欖油後更見柔滑!

Hot Venchi Chocolate $49

Hot Caffe Latte $51
高難度的海馬拉花!啡香奶滑,好看又好喝!

酥脆雞錘配水牛芝士醬 $58

招牌莎樂美腸薄餅 $78

香蒜橄欖油意粉 $158
大量雜菇加上松露醬,雙倍菇香!意粉加入了橄欖油後更見柔滑!
2021-04-29 0 瀏覽
呢間餐廳我之前同朋友去過一次,裏面嘅精品好可愛,好藝術feel,而且啲嘢食都好好味,所以今次決定帶其他朋友嚟試吓!我哋嗌左兩個set lunch,每個set lunch都會有一份沙律,一個main同埋一杯嘢飲。🥗經典凱撒沙律、風乾火腿田園沙律凱撒沙律嘅麵包碎永遠係精粹,脆卜卜好香好好味!田園沙律有一舊都幾大舊嘅風乾火腿,除咗菜之外仲有啲石榴,加埋橄欖油幾Fresh幾好味。🍝波隆那肉醬通心粉裝通心粉隻碟好似一頂帽,好得意!今次呢隻係粗身嘅通心粉,因為佢好肥好大條,所以食咗半碟已經飽。蕃茄同肉醬嘅份量都幾多,好足料!🐟香煎慢煮三文魚扒本身睇Menu張相以為三文魚扒側邊嗰兩塊係薯仔,點知原來係翠玉瓜!翠玉瓜同下面嘅菠菜都好好味,翠玉瓜食落好Juicy,菠菜食落好新鮮。三文魚扒都幾大舊,食落唔會腥,連平時唔食魚嘅朋友都食咗半條!側邊有啲醬,雖然我唔知係咩醬嚟,但點三文魚食都幾特別。☕️藝術打印朱古力呢兩杯藝術打印朱古力真係好靚好可愛!佢有唔同嘅圖案可以揀,我地兩個都揀咗多啦A夢。朱古力甜度啱啱好,除咗朱古力味好香濃之外,仲有啲奶味,就好似飲緊凍朱古力奶咁,好好飲!🤎Tiramisu呢個Tiram

🥗經典凱撒沙律、風乾火腿田園沙律

🍝波隆那肉醬通心粉

🐟香煎慢煮三文魚扒

☕️藝術打印朱古力

🤎Tiramisu
呢個Tiramisu唔止賣相吸引,食落仲超好味!Waiter一上甜品就聞到好大浸咖啡味,好香!餅乾浸完咖啡嘅質地有啲似海綿蛋糕,食落軟淋淋。啲cream唔會太甜,夾埋餅底同上面啲朱古力粉一齊食真係超正!依家睇返啲相又想再食多一次!
2021-04-29 0 瀏覽
K11 Musea都開左一段時間,每次去都係人頭湧湧🤣 啲餐廳多到食極都唔完,今次就簡左呢間主打藝術嘅cafe~元氣精華 $98入邊有芝士香腸培根小黃瓜同炒蛋,感覺上夜晚都可以食到一個好豐富嘅brunch😍😍招牌沙樂美腸薄餅 $78熱辣辣上菜🤤嚟到芝士係可以拉絲!酸酸甜甜亦都好開胃。經典凱撒沙律 $88健康嘅我梗係要叫返一個沙律啦,嚟到嘅係一碗超大嘅沙律,分量超足夠,岩曬同朋友share食。抹茶拿鐵 $49海鹽朱古力香蕉冰雪世界 $68試一試佢嘅特色海鹽朱古力香蕉冰雪世界~好好飲係濃濃嘅朱古力味入邊仲有香蕉肉,但佢又唔會有好濟嘅感覺。

元氣精華 $98

招牌沙樂美腸薄餅 $78
熱辣辣上菜🤤嚟到芝士係可以拉絲!酸酸甜甜亦都好開胃。

經典凱撒沙律 $88

抹茶拿鐵 $49
海鹽朱古力香蕉冰雪世界 $68
2021-04-23
We came to curator as we saw a great photo of coffee with Van Gogh's Starry Night so we had to see if it was as cool as the photo. The space is small but pleasant. With a lot of Murakami on the wall and displays of other artists, it was a well decorated space. The fancy artist coffee. So you can only get the artist drawing on your coffee if you like your coffee or chocolate drink COLD. Then it also tasted bland. The coffee is made by some machine they have on counter which can only print the

The fancy artist coffee. So you can only get the artist drawing on your coffee if you like your coffee or chocolate drink COLD. Then it also tasted bland. The coffee is made by some machine they have on counter which can only print the picture on cold coffee. The hot coffee is no better so skip it.

The food on the other hand is good. It's definitely not cheap for what you get but it exceeded expectations. We had the prawn pasta which had a natural sweet tomato sauce and seafood freshness. The pasta was beyond al dente but it was acceptable. The charcuterie board had hams and cheeses of fair quality. They don't give you much bread to have with it and asking for another 3-4 pieces costs HK$25. The salad we had was also good

All in all, if you want a lunch here, it will be a good experience. If you want coffee only, go somewhere else.
2021-04-28 11 瀏覽
最近愛上k11的食店, 商場有優惠現金券又有積分, 連我最愛的食店也有promotion。用曬所有積分同埋優惠之後,呢餐真係好抵。充滿藝術氣息的printing咖啡, 除了有梵高款式之外, 還有童年卡通crossover朱古力飲品。 棉密而厚實的泡沫,襯托著色彩鮮艷的圖案。 朱古力味道香濃幼滑, 甜度適中。清新甜美的番茄柑肉沙律 , 番茄甜美多汁 ,沙律菜非常新鮮, 還有紫色的食用花 點綴,實在令人心花怒放。煙燻雞肉豪華豬肉捲 配健康穀物蔬菜豪華豬肉捲, 外層香脆金黃, 層次分明而油脂部分 只佔適量比例, 肉質甘香鬆化, 散發濃郁 肉味。 配搭superstar藜麥, 細細粒有咬口, 配菜蘆筍和甘筍爽甜新鮮。甜品是雙色芝士蛋糕, 芝士味香濃,質地結實幼滑, 配搭紅莓醬酸酸甜甜。餐廳環境舒適 ,大量藝術品陪伴共進晚餐, promotion的下午茶甚為吸引, 假日約閨蜜是也不錯。
用曬所有積分同埋優惠之後,呢餐真係好抵。

煙燻雞肉豪華豬肉捲
配健康穀物蔬菜