2022-05-27
海洋初夏乳酪 $92沙灘造型嘅yogurt bowel好色彩繽紛🏖️ 應該係加咗藍色螺旋藻粉,又有營養又吸睛~仲有扮海星嘅蜜糖星星同埋食用花做點綴🌼就算味道冇特別都食得好開心🌈雜莓三重奏梳乎厘 $98口感綿密鬆軟,食完唔會覺得膩☺️略嫌空氣感少左啲啲同埋有少少太黏!打咗1分鐘卡都未塔📷✨soffle pancake離講算hold得耐👍🏻比利時朱古力香蕉法式吐司 $98上面嘅朱古力粒有啲似四喜餅店嘅松露朱古力😍唔會過甜嘅朱古力醬好rich好邪惡,chocoholic唔可以錯過🍫可惜肉桂粉太多,兩個人食都有啲膩🥺士多啤梨梳打/ 檸檬特飲 $42兩杯都好sharp好適合打卡🌈前者靚啲但稍嫌有藥水味💊後者帶清新西柚味,夾甜品啱啱好!呢度最近出左自家品牌嘅掛耳咖啡☕️-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.📍PHI Coffee & Pancake中環士丹利街19號卡佛大廈2樓1號舖
海洋初夏乳酪 $92
雜莓三重奏梳乎厘 $98
比利時朱古力香蕉法式吐司 $98
士多啤梨梳打/ 檸檬特飲 $42
呢度最近出左自家品牌嘅掛耳咖啡☕️
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
📍PHI Coffee & Pancake
中環士丹利街19號卡佛大廈2樓1號舖