2022-02-09 293 瀏覽
估唔到喺尖沙咀新文華中心入面有一間日式鐵板燒,私隱度極高👍🏻小仙子緊係一早book左位啦,被安排到中間房間位置,可以望到師傅鐵板燒㗎🤩點左個鐵板燒料理,原價每位$89x,而家做緊6折😍仲點左杯梅酒,不過味道麻麻😅小🐷覺得唔夠甜,而梅味亦唔夠香,柚子酒都麻麻,前菜: 白子刺身,聽講有豐富嘅蛋白質同維他命D😅質地好難形容,淋淋地,似鹹嘅奶油布甸😅刺身: 係由廚師發板㗎,有三文魚、油甘魚、甜蝦、拖羅同吞拿魚,拖羅好正🤤送酒小食枝豆魚子海膽飯: 海膽唔錯都幾新鮮串燒三款: 都係由廚師發板㗎,有雞翼、雞軟骨同冬菇,雞翼都燒得香,其他冇咩特別鐵板珍寶大蝦 🍤不算太爽口彈牙,有點失望美國安格斯牛薄燒: 稍微燒得over左,夾住少量乾蒜,乾蒜可以在多啲😛和風炒飯: 食到呢度已經好飽,不過炒飯炒得好乾身,點都要試下😂甜品唔記得咗係咩😅冇影到如果無折既話,呢個quality就唔值,而家都OK😗刺身唔錯,反而鐵板燒就普通😅

送酒小食枝豆

魚子海膽飯: 海膽唔錯都幾新鮮

鐵板珍寶大蝦 🍤不算太爽口彈牙,有點失望

甜品唔記得咗係咩😅冇影到