2022-04-05 74 瀏覽
呢度既裝修好簡約, 極符合品牌既風格, 去到既時候室外座位已經坐滿, 唯有坐室內, 不過室內環境都好舒服😌 呢度既食物選擇唔多, All Day Breakfast 同埋Dessert Platter 比較受歡迎😍All Day Breakfast 🍳 ($95)好多時明知All Day Breakfast 係屋企都整到, 但係永遠都無法抗拒😂 呢度既牛角包絕對有驚豔到我, 夠鬆脆得黎又唔會太油膩😍 鹹食既可以配炒滑蛋, 煙三文魚, 煙肉🥓 甜食既就可以配煉奶加士多啤梨果醬, 我覺得兩個食法都好食, 因為個牛角包真係好好食😋 另外仲有是日沙律, 香草豬肉腸, 牛油粟米🌽 食完呢個All Day Breakfast 真係好滿足🤰🏾因為食得太飽, 所以我地冇叫到Dessert Platter, 但係睇落都好吸引😌 如果坐到室外位置我覺得會更Chill☺️

All Day Breakfast 🍳 ($95)

2022-03-28
  • All  day  breakfast