2024-01-08 644 瀏覽
放假去左愉景灣行下 重遊下媽媽細個成日玩既沙灘🏖️放電前最系要叉叉電🔋食飽先有氣力玩海景氣氛情調非常之好✨好適合情侶慶祝餐廳❤️Zaks Nachos 招牌粟米薄脆片🌽脆卜卜好香口 配左牛肉碎醬🐄有少少辣🌶️ 但 🥟都忍唔住口食一兩啖😂😂加上牛油果醬 酸忌廉 芝士食唔停口🤤🤤House Special Pizza 招牌特色薄餅🍕 一底有6大塊🍕可以選擇厚批或者薄批餡料有菠蘿🍍腸仔 青椒🫑辣肉腸 洋蔥🧅仲有芝士🧀我哋選擇左薄批 食落脆卜卜Kids Menu👦🏻👧🏻Captain Scuppers Fish Bites 炸魚薯條🍟一上菜🥟急不及待已經搶先要食薯條😂😂如果炸魚黎講 我哋會鐘意赤柱既比較多啲始終炸漿唔同 口感唔同小朋友餐會送一杯雪糕🍦🤤🤤另外叫左個Coffe Mikeshake ❤️平時飲開Mango Milkeshake 多好少會見有coffe 😳😳好香既味道 Strawberry Lychee mix smoothies ❤️2個生果味都好甜 Lychee味會比較出啲❤️❤️Pineapple juice 同 Apple juice ❤️原來叫左個Pineapple juice 比🥟飲由於
放假去左愉景灣行下 重遊下媽媽細個成日玩既沙灘🏖️

平時飲開Mango Milkeshake 多
好少會見有coffe 😳😳好香既味道

2個生果味都好甜 Lychee味會比較出啲❤️❤️

原來叫左個Pineapple juice 比🥟飲
由於用新鮮菠蘿榨汁 有啲乸喉😂所以另外叫返杯Apple juice 🥤

總體上 氣氛好好食物大件 如果下次再嚟嘅話應該想同一大班朋友嚟share更多唔同嘅食物😊😊
2023-12-30