2021-04-26 98 瀏覽
Weekend諗住食好啲所以就喺OpenRice book咗位食呢間泰式西餐 試一試佢signature嘅龍蝦湯牛角包Book咗12:30 準時去到入坐 餐廳都七成滿我哋三個人去到打咗個突 侍應帶咗我哋去張細嘅圓枱 啱啱好夠兩個人撐枱腳再另外加第三張凳放喺走廊位 唔講坐得人我仲以為係用黎擺袋嘅 問過侍應可唔可以坐隔離張吉嘅四人枱 佢哋話已經有人book咗 咁我地都算啦算啦見餐廳做緊restaurant week 咁我哋都嗌左三個set個龍蝦湯牛角包係 做得唔錯嘅 啲湯冇浸到個包淋晒 好味😋沙律一般主菜味道同賣相都一般 不過不失咁啦重點重點係根本張枱都擺唔落三度主菜 我地share食都冇位放碟呀 都真係幾影響食慾甜品賣相一般其實本身訂位時都已經知道係要限時90分鐘 但係餐廳Offer嘅係4-course menu 要一個半鐘食得晒都真係幾趕時間如果想同朋友吹吓水就真係唔好揀呢度啦題外話 一入餐廳個男性侍應冇問過我哋個booking就一味淨係叫我哋掃安心出行 感覺唔係好friendly 唯一可以讚嘅就係餐廳位女侍應收碟收得好快 同埋都幾有禮貌
Book咗12:30 準時去到入坐 餐廳都七成滿

個龍蝦湯牛角包係 做得唔錯嘅 啲湯冇浸到個包淋晒 好味😋