2017-11-10
我個有細玩到大嘅好朋友今日生日,咁生日飯就諗住帶佢食好少少啦,所以我就決定帶佢去食放題啦,大眾化之餘,選擇性又高,咁我就book咗枱,嗰晚去食啦!睇一睇嗰個餐牌都幾多嘢食架,選擇種類又多,又有刺身又有熟食又有甜品,飲品仲要係任飲添!食放題通常我哋第一時間都係攞咗嘢飲先嘅,估唔到飲品種類都幾多架喎,又有汽水啤酒果汁茶仲有清酒飲添,諗住今晚不醉無歸😂😂😂我個朋友就最鍾意食壽司架啦,所以佢瘋狂地叫壽司,話要食返夠本喎,壽司種類真係幾多架,又有軍艦、卷物、手卷、火灸壽司等等,真係好多選擇!真心推薦芝士醬燒皇帝蟹柳壽司,真係好鮮甜啲肉,仲要加埋芝士,個口感真係好唔錯軍艦壽司都好好味,好出色食日本野點可以唔食天婦羅架炸得超香超脆,尤其是炸蝦天婦羅,蝦肉係爽口嘅,又夠大隻,真心覺得好好味我個朋友就叫咗碗喇沙,非常之足料又有蝦又有青口等等,辣味程度適中,麵底係烏冬嚟嘅,非常之滑同好彈牙鹽燒雞翼都好好味架,配埋檸檬汁,真係整得幾入味!呢間放題唔錯下次再黎👍🏻
軍艦壽司都好好味,好出色
鹽燒雞翼都好好味架,配埋檸檬汁,真係整得幾入味!
呢間放題唔錯下次再黎👍🏻