2019-12-31 1366 瀏覽
呢日奶奶生日,做新抱的我當然識做,一早訂定位同佢慶祝之前試過滿屋的其他分店,覺得質素唔差,於是就揀呢間近佢老人家,雖然訂咗位不過都要等差不多三十分鐘先有得入座,真喺超多人刺身刺身點咗三文魚、北海道帶子、大赤蝦、黃金翡翠螺、油甘魚,整體質素唔錯,新鮮甜美無雪味,而且選擇亦算多壽司類壽司方面雖然選擇唔多,但都很有特色,尤以法式芥末象拔蚌壽司及柚子油甘魚壽司配搭新穎,口味突出;而火炙壽司就點咗醬燒三文魚壽司、蒲燒鰻魚壽司及咖哩鹽燒左口魚邊壽司,魚油經過火炙之後,脂香豐腴,入口甘甜,而最特別嘅就喺火炙蒜香和牛壽司,和牛表面略為燒過肉質仍然粉嫩,入口脂香滿溢;卷物就試咗香甜的香芒蝦卷及燒芝士三文魚腩卷;至於手卷就點海膽手卷,海膽綿滑甘香,喺我至愛季節料理泰式咖哩炒蟹,蟹肉飽滿鮮甜,蘸點埋泰式咖哩醬汁,非常惹味炸物點咗芝麻雞翼,雞翼炸得外脆內嫩,加上芝麻香味,趁熱食一流;榴槤炸彈,奶奶鍾意食,但我們一家就怕怕啦,炸彈外層酥脆,內裡榴槤肉爆滿串燒/一品料理鹽燒牛舌,牛舌質感爽彈有嚼勁,簡單鹽燒已經足夠;鐵板雪花牛柳粒,牛柳粒肉味濃,肉質軟腍,入口即化炭燒燒紐西蘭香草羊鞍,羊鞍醃得入味,燒得香口,肉質
呢日奶奶生日,做新抱的我當然識做,一早訂定位同佢慶祝

刺身

壽司

季節料理

泰式咖哩炒蟹,蟹肉飽滿鮮甜,蘸點埋泰式咖哩醬汁,非常惹味

串燒/一品料理

炭燒

燒紐西蘭香草羊鞍,羊鞍醃得入味,燒得香口,肉質軟嫩

一品料理

蜜桃炒蝦球,蝦球爽脆配搭蜜桃清新香甜

天婦羅

虎蝦天婦羅,蝦肉爽脆,炸漿薄而且貼,感覺唔太油膩

和風料理/和風料理

至尊蟹皇海鮮粥,粥底綿稠,鮮味十足;鮮雞湯雲吞花膠鍋,湯頭鮮甜,花膠軟滑有膠質

限定雪糕

除了甜品櫃外,每人限定一杯雪糕,呢兩隻都喺貴價品牌,口味隨你喜歡
2019-12-19
2019-12-23 1054 瀏覽
之前食過幾間滿屋分店覺得幾好價錢又唔算貴;咁啱最近屋企有人生日所以訂左瓊華分店慶祝飲品汽水以及果汁任飲;大人嘅話仲有啤酒同埋果酒選擇;餐廳亦都提供冷熱梅酒以及清酒配合日式料理刺身超過十款刺身除左基本嘅三文魚以及甜蝦帶子仲有放題較少有嘅油甘魚同埋大鳥貝等選擇而且整體鮮甜質素唔錯火灸壽司/壽司壽司以及火炙壽司各有五款;壽司方面個人推薦柚子油甘魚壽司柚子胡椒辛辣清香平衡油甘魚腩油脂豐腴;至於火炙壽司當中比較出色嘅有咖喱鹽燒左口魚邊以及醬燒三文魚壽司魚油經過火炙半融甘香;夠膽食生牛肉嘅話可以試埋火炙蒜香和牛壽司;薄切透光而且肉質柔軟簡單配搭蔥蒜已經足夠惹味卷物/手卷短襪款式唔算多但係配搭都幾好;口味重嘅可以試吓燒芝士三文魚腩卷;想要輕盈啲嘅話香芒海蝦卷都係個唔錯嘅選擇;回本必點海膽手卷細細件又唔驚會太飽肚天婦羅天婦羅金黃酥脆而且漿粉透薄油膩感輕食多兩件都唔怕滯炸物芝麻雞翼雞皮香脆而且肉質軟嫩肉汁豐富不停加點食到停唔到口;個人唔食榴槤但係朋友叫咗個榴槤炸彈試離遠都聞到濃郁嘅榴槤果香串燒試咗幾串鹽燒牛舌厚薄適中而且質感緊緻爽彈一品料理全部二人份量怕會太飽所以淨係點左兩款;蜜桃炒蝦球蝦肉爽脆配搭蜜桃

飲品

天婦羅金黃酥脆而且漿粉透薄油膩感輕食多兩件都唔怕滯

串燒

試咗幾串鹽燒牛舌厚薄適中而且質感緊緻爽彈

一品料理

全部二人份量怕會太飽所以淨係點左兩款;蜜桃炒蝦球蝦肉爽脆配搭蜜桃感覺輕盈;鐵板雪花牛柳粒肉質嫩腍而且肉味香濃

和風料理

食得太多刺身壽司想食返啲熱野暖胃;至尊蟹黃海鮮粥真係落咗隻蟹去煮粥底清鮮;鮮雞湯雲吞花膠鍋滋補養顏

季節料理

泰式咖喱炒蟹咖喱濃厚而且蟹肉飽滿但係剝殼比較狼狽

炭燒

燒紐西蘭香草羊鞍肉嫩肥厚軟腍配搭香草燒烤啖啖肉啱晒食肉獸

甜品

自助凍櫃裏邊擺左幾款切餅另外亦有盒裝豆腐花同埋西瓜食;重點係每人有杯雪糕;兩款貴價品牌包括哈根大師以及唔同味道任揀
2019-12-19
  • 火灸壽司
  • 卷物
  • 雪糕
朋友慶祝生日🎂,非放題莫屬。今次揀咗旺角嘅至尊滿屋,去到滿晒座,好彩有book位咋📞。11月限定優惠,7:30前離座而需$178;8:45後入座就$188,都幾抵食💰,最重要係多嘢食呀嘛!淨係狂食刺身已經回本啦,刺身足足有13款,有必食嘅大赤蝦,真係幾大隻㗎,仲有my 飛佛北海道帶子刺身,其他仲有甜蝦🦐、大烏貝、吞拿魚、三文魚、黃金翡翠螺🐚、油甘魚、希靈魚、鮑片、松葉蟹棒、玉子,而且啲刺身都好新鮮啊!OMG!呢度有我最鍾意食嘅燒芝士三文魚腩卷🤤🤤🤤,用火槍燒到芝士半溶,加上肥美嘅三文魚腩,真係好食到唔停得口😋😋😋,難得呢到有得任叫,我就梗係唔會客氣啦!仲有呢度嘅創意壽司🍣-香芒龍蝦沙律卷同埋蒲燒鰻魚壽司都好值得推介!👍👍👍除咗凍食之外,當然唔少得熱食啦,呢度有季節料理同和風料理,其實和風料理同季節料理真係好吸引,有牛肉火鍋🍲、至尊蟹皇海鮮粥、日式牛乳廣島蠔鍋、牛肉稻庭烏冬、黑蒜叉燒拉麵🍜,泰式咖喱炒蟹🦀、吉品鮑汁燴花膠盛宴,真係全部都好吸引,奈何食得太多刺身,食唔晒咁多款式啦,唯有下次再戰!💪仲有天婦羅🍤、鹽燒海蝦、牛舌同雞翼都好正呀!炸蟹蓋🦀、芝麻雞翼、鐵板雪花牛柳粒都不容錯過。除咗

仲有天婦羅🍤、鹽燒海蝦、牛舌同雞翼都好正呀!

炸蟹蓋🦀、芝麻雞翼、鐵板雪花牛柳粒都不容錯過。

除咗點餐紙上面嘅食物,出面仲有自助吧,有沙律🥗、炸薯條🍟、炸春卷、咖喱雜錦、炒時蔬🥦🥬、老火湯、港式糖水喳咋、西式甜點 (慕思、水果🍉🍈、藍莓芝士蛋糕🍰)。

仲有個大雪櫃放滿各式飲品🍹🍺🍸,同埋有梅酒、清酒🍶自由斟,總有款啱你飲,食飽就飲番杯熱嘅綠茶消下滯🍵。

最後,當然唔少得食番杯雪糕🍧🍨,咁先至大圓滿,有movenpick,haagendazs,同埋Dreyer's任你揀。
2019-11-28
  • 鹽燒雞翼
2019-12-10 798 瀏覽
要揾緊有質素,又座得舒適既放題真係好難,多謝朋友介紹呀❤️上到去已經充滿晒聖誕氣氛,座位又闊落,急不及待點嘢食啦🤪前菜、刺身、壽司、鍋物、燒物、炸物嘜都有呀😘哩度刺身款式多🥳🥳點了甜蝦 大赤蝦 帶子刺身 黃金翡翠螺三文魚 松葉蟹棒 玉子,款式真係好多,適合貪心乜都想食既我,三文魚厚切,油脂香,其他刺身都好新鮮😊😊仲有好多創意壽司🍣食得又睇得喎,有驚喜架❤️嗌左意大利黑醋芝士鰻魚卷,燒芝士三文魚腩卷,千島醬燒帝王蟹棒壽司,蒲燒鰻魚壽司,醬燒三文魚壽司,意大利黑醋帆立貝壽司,海膽手卷,好鍾意有芝士味嘅壽,尤其係個帝王蟹柳棒勁豐滿,好有質感😊鍋物淨係嗌咗日式牛乳廣島蠔鍋,乳白色嘅湯底配上大大嚿嘅廣島蠔,配埋大量嘅蔬菜🤩🤩😊😊燒物、炸物我覺得整得唔錯,唔會因為放題而影響食物質素,蒲燒三文魚腩,西京比目魚,呢兩款魚啱晒我呢個魚控,燒得啱啱好,魚質嫩滑❤️北海道焗廣島蠔配埋沙律醬汁,好夾😊 鹽燒雞翼同芝麻雞翼亦都keep到水準😋燒紐西蘭香草羊架 我真係好鍾意呀,羊味濃郁🤩吉品鮑汁燴花膠亦都係必點嘅充滿骨膠原。香蔥玉子燒係我第一次係放題都見到嘅,幾新穎喎😋每次食放題都一定要係天婦羅,嗌左虎蝦,有機薯仔,溫
要揾緊有質素,又座得舒適既放題真係好難,多謝朋友介紹呀❤️上到去已經充滿晒聖誕氣氛,座位又闊落,急不及待點嘢食啦🤪前菜、刺身壽司、鍋物、燒物、炸物嘜都有呀😘

北海道焗廣島蠔配埋沙律醬汁,好夾😊

鹽燒雞翼同芝麻雞翼亦都keep到水準😋

燒紐西蘭香草羊架 我真係好鍾意呀,羊味濃郁🤩

每次食放題都一定要係天婦羅,嗌左虎蝦,有機薯仔,溫室南瓜,溫室蘆筍天婦羅🍤天婦羅炸得好薄,真心有工架🤪🤪

食完仲可以一人一杯雪糕添,我梗係揀咗期間限定啦好好食呀😘😘🥳

2019-12-10
  • 炸物
  • 鹽燒雞翼
  • 燒紐西蘭香草羊鞍
2019-10-31 3286 瀏覽
好耐都冇食過放題了,見今日交通情況都許可下,就去左旺角食放題,今次我地就去左瓊華中心到食,一如以往,好多姐姐係樓下派傳單,有好多食物選擇,有邊爐放題,也有日本料理放題,最後我地揀左至尊滿屋放題~是日收費: $218加1,任飲任食2小時門口有餐牌show左出來,都幾多野食,好吸引仲以為今日係閒日會小d人,點知都好多人下😮雪櫃都幾多飲品,另外仲有熱茶、柚子蜜 、薑蜜和其它特飲~放題Mode啟動好興奮呀,鐘意食咩就食咩,呢個就係放題既樂趣🤘先來個刺身先,我地叫左大赤蝦、甜蝦和帶子~刺身好鮮甜冰涼,再點埋豉油wasabi 食🤤北海道焗廣島蠔好香沙律醬和千島醬味,廣島蠔好肥美吉品鮑汁燴花膠盛宴呢個比想像中好食,起初仲以為佢會好咸,因為見佢都幾多汁,但食落就剛好,唔會太咸花膠完全係索晒鮑魚汁既味道,好淋身,淋得來又有個種"張住張住"既咬感,感覺好重骨膠原咁~牛肉火鍋呢個係我既大愛,因為佢係壽喜燒湯底,甜甜地,好好味牛肉鍋入面有娃娃菜、金菇、豆腐、牛肉、雞蛋和芋絲,夠晒豐富佢地仲有其它多壽司同炸物可以食~甜品除左有蛋糕和生果外,仲會有埋雪糕,但雪糕就不是任食,只限每人一杯~雪糕我地就揀左Movebp

是日收費: $218加1,任飲任食2小時

門口有餐牌show左出來,
都幾多野食,好吸引

仲以為今日係閒日會小d人,
點知都好多人下😮

雪櫃都幾多飲品,
另外仲有熱茶、柚子蜜 、薑蜜和其它特飲~

放題Mode啟動

好興奮呀,鐘意食咩就食咩,
呢個就係放題既樂趣
🤘

先來個刺身先,
我地叫左大赤蝦、甜蝦和帶子~
刺身好鮮甜冰涼,再點埋豉油wasabi 食🤤

北海道焗廣島蠔

好香沙律醬和千島醬味,
廣島蠔好肥美

吉品鮑汁燴花膠盛宴

呢個比想像中好食,起初仲以為佢會好咸,
因為見佢都幾多汁,但食落就剛好,唔會太咸
花膠完全係索晒鮑魚汁既味道,
好淋身,淋得來又有個種"張住張住"既咬感,
感覺好重骨膠原咁~

牛肉火鍋

呢個係我既大愛,因為佢係壽喜燒湯底,
甜甜地,好好味

牛肉鍋入面有娃娃菜、金菇、豆腐、牛肉、雞蛋和芋絲,夠晒豐富

佢地仲有其它多壽司同炸物可以食~

甜品除左有蛋糕和生果外,
仲會有埋雪糕,
但雪糕就不是任食,只限每人一杯~

雪糕我地就揀左Movebpick雲呢拿味

• Movenpick雪糕
  • 牛肉鍋
  • 焗蠔
2020-02-06 0 瀏覽
好耐之前朋友幫左我忙,今晚慰勞下佢請佢食番餐勁嘅。食放題係最好不過,合乎預算食幾多都得。此食店已來過了幾次,最喜歡佢生熟食物同樣有質素,環境闊落侍應服務殷勤,食得開心自在。手卷細細條多料飯少,非常喜歡的比例,三款手卷有海膽、麻辣蜆肉和芝士飛魚籽。以海膽手卷最吸引,好creamy又唔腥,食完半打再半打,非常滿足。千島醬燒帝王蟹棒壽司都好正,醬汁甜美蟹棒厚身咬落彈牙好有質感。三文魚腩紋理好靚,甜蝦肉質彈牙,北海道帶子大粒厚肉,樣樣都好新鮮。芝麻雞翼外脆肉嫩,炸得香脆食得滋味,榴槤炸彈流心餡漿榴槤味濃郁芳香也是必食之選。鹽燒海蝦要脫殼食落唔係咁方便。鹽燒鯖魚都幾大份肉質嫩。燒羊架大件,燒得香口肉質軟身唔羶。麻辣鴨腎好薄惹味好爽口,食一碟係唔夠喉,又ENCORE。北海道焗廣島蠔蠔身細粒充滿芝士和洋蔥,食落非常美味。吉品鮑汁燴花膠盛宴,花膠大塊且厚身,而且花膠好淋食落唔腥。成件花膠填滿個口好正。牛肉火窩牛肉半生熟加入蛋汁又滑又香,最愛和金菇一起吃加份爽口感,湯底甜甜地相當味美。
手卷/壽司
燒物
麻辣鴨腎好薄惹味好爽口,食一碟係唔夠喉,又ENCORE。
麻辣鴨腎
北海道焗廣島蠔蠔身細粒充滿芝士和洋蔥,食落非常美味。
北海道焗廣島蠔
牛肉火窩
魚生
吉品鮑汁燴花膠盛宴
2020-01-16
2020-02-03 11 瀏覽
食放題多選擇行完旺角,冬天比較肚餓,食放題岩晒,去左去近瓊華中心食滿屋放題。滿屋放題多種類可以食,價錢又吾算太貴,都不錯。到步唔駛等好耐,等2台就可以入坐。餐廳有自助區,有海鮮Bar、有沙律、中湯同幾款熱食,仲有野飲同甜品。叫左勁多野食,刺生、壽司、熟食等等。一開始上刺身,一大兜,主要食三文魚,都夠厚同肥,仲有油甘魚,帶子,甜蝦,吾錯,夠鮮。壽司都好多款,都ok。熱食芝麻雞翼皮炸得脆,仲有芝麻粒,好日式,仲有好味多肉的羊鞍,串燒牛舌。炸物都好食,最喜歡炸蠔,蝦同蟹棒天婦羅,叫左2轉。大大碟既炒牛舌同炒菜心,鑊氣不差。除左一般飲品,仲有somersby,清酒任飲。仲有10數款甜品,出名牌子雪糕可以每人可自選一杯~要左橙味同士多啤梨味。
放題多選擇

到步唔駛等好耐,等2台就可以入坐。

叫左勁多野食,刺生、壽司、熟食等等。

壽司都好多款,都ok。

熱食

大大碟既炒牛舌同炒菜心,鑊氣不差。

除左一般飲品,仲有somersby,清酒任飲。

2020-01-16
2020-02-03 21 瀏覽
慶祝媽媽生日,第一次帶佢食放題😚之前都食開尼間,貪佢選擇夠多,性價比高!刺身方面,選擇多多,有三文魚、北寄貝、甜蝦、螺、吞拿魚、帶子、松葉蟹棒,quality都ok咖!卷物方面叫左少少試下,傳統、新式既都有,飯細細舊,配料大大舊😍正!尼到既燒物都幾多下!推介既有數款:鹽燒牛舌,厚切、夠味,而且爽囗!encore首選!燒西京比目魚,煎得非常香脆又嫩滑😍沾埋沙律醬食仲好味😚炸物方面叫左,推介芝麻雞翼,入口熱辣辣又脆口🤤仲要肉質嫩滑👍最後埋單時仲有一人一杯HaagenDazs雪糕/dryers🥳滿足啊~仲係不定時季節口味🤗

尼到既燒物都幾多下!推介既有數款:
鹽燒牛舌,厚切、夠味,而且爽囗!encore首選!

燒西京比目魚,煎得非常香脆又嫩滑😍沾埋沙律醬食仲好味😚

仲係不定時季節口味🤗
2020-02-03 18 瀏覽
今日係我嘅生日,雖然埋我生日但係呢我就揀咗我老公都好鍾意嘅放題,唔使諗食乜嘢,貪佢咩都有,今日嚟咗呢一間旺角嘅滿屋係同事介紹嘅,去到已經有好多人等位可想言之都幾咁受歡迎,等左我半個鐘到就入座,最驚奇嘅就係熟食居然有葡撻,我自己都忍唔住食咗三件,壽司刺身款式都好多而且都尚算新鮮,飲品方面原來有一杯奶蓋果汁,暫時都未係其他放題都發現有,我見餐廳仲有梅酒可以任飲,唔飲酒嘅話其他汽水嘅飲品都有好多,非常飽嘅一餐!
2020-01-31 26 瀏覽
今日又去旺角食好嘢,日本放題。店舖的位置十分方便,就在旺角中心地帶。放題都食得多啦,依一間嘅放題質素算唔錯。首先,店舖中間有食物可供選擇,包括甜品和汽水,和酒精類飲品。食物的種類有很多,包括煎炸食物、壽司和熟食等等。煎炸食物我哋叫了芝麻雞翼和芝士薯球。最令我印象深刻的是燒菠蘿,有燒烤的口感同時又有菠蘿的汁液。壽司就叫了幾種。雖然種類跟其他放題店差不多,但是質素十分好。完全不是一般放題質素,而是跟專業壽司店差不多!熟物最好吃就是蟹粥,熱辣辣好好食,最正就是有不少蟹肉的味道,用了不少材料,師傅用咗成半隻蟹煮。此外,我們叫了鮮雞花膠雲吞鍋。估唔到放題都有花膠食,這是名貴的海產材料。依間店舖的放題不但種類繁多,此外質素一流,值得推介!

依間店舖的放題不但種類繁多,此外質素一流,值得推介!

2020-01-29 32 瀏覽
親戚係澳洲返嚟,話好想食日本嘢,諗起之前嚟過呢一間食放題幾好,於是帶咗佢嚟。我都擔心第二次會唔會keep唔到水準。一坐低一定係嗌刺身先,點知都未落第二張單刺身已經到咗,超級快上菜,而且數量仲要係啱嘅,放題好多時都做唔到,抵讚。天婦羅蝦勁大隻,長過平時食嗰啲蝦好多,而且唔係好多炸粉,食到淡淡蝦肉。壽司好搞笑,全部都係細細粒,幾貼心,因為咁樣可以食多幾款壽司都唔驚飽。特別推介蒜香黃牛壽司,好香蒜蓉味。燒牛舌同埋燒蝦都好香口,尤其是牛舌,想坐嘅時候仲係好熱架。200頭呢一個價錢,但係有買名牌雪糕食,都幾滿足出面仲有成個雪櫃咁多嘅甜品,好多選擇。

燒牛舌同埋燒蝦都好香口,尤其是牛舌,想坐嘅時候仲係好熱架。

200頭呢一個價錢,但係有買名牌雪糕食,都幾滿足

出面仲有成個雪櫃咁多嘅甜品,好多選擇。
2020-01-24 30 瀏覽
最鍾意食放題因為乜都可以食可以飲今日黎到旺角至尊滿屋!都幾大間 環境都幾企理有蘋果酒 又有清酒梅酒🤤至尊自助吧有沙律,小食,熱盤同糖水個小食麻辣雞翼尖夠開胃!刺生新鮮 希靈魚薄啲之外其他都厚切三文魚同帶子好肥美呀!芝士薯波外脆內綿滑 入面係蘑菇芝士汁好得意呀第一次食比目魚叫左三次 好香好滑好嫩蒜片牛柳好香口 燒牛舌都好香脆食物選擇唔係最多既一間但每樣食物都好食 無伏 同埋上碟果陣係熱架,另外職員都好有活力同友善甜品選擇多咖啡奶凍食左3杯好香咖啡味🤤拎甜品太興奮轉身批踭左個女職員仲自己差啲失平衡佢第一時間扶一扶實我先 加哂分!總結呢餐好滿意!
最鍾意食放題因為乜都可以食可以飲
今日黎到旺角至尊滿屋!

都幾大間 環境都幾企理

有蘋果酒 又有清酒梅酒🤤

至尊自助吧有沙律,小食,熱盤同糖水
個小食麻辣雞翼尖夠開胃!

刺生新鮮 希靈魚薄啲之外其他都厚切
三文魚同帶子好肥美呀!

芝士薯波外脆內綿滑 入面係蘑菇芝士汁

甜品選擇多
咖啡奶凍食左3杯
好香咖啡味🤤
甜品太興奮轉身批踭左個女職員仲自己差啲失平衡
佢第一時間扶一扶實我先 加哂分!

總結呢餐好滿意!
  • 鹽燒牛舌
  • 刺身拼盤
2020-01-18 44 瀏覽
前幾日嚟到旺角瓊華中心食日式放題🇯🇵貪佢呢度地點方便又近旺區所以就大約七點嚟食晚飯啦☺入到去就見到有至尊自助沙律吧🥗 旁邊仲有少量炸物亦都有甜品區 有西瓜🍉豆腐花,細杯裝嘅甜品等等刺身方面嗌咗劍魚腩、甜蝦、鮑魚片、帶子😝Sashimi 全部都好新鮮🤤Sushi種類繁多而且全部都好好食🍣 而且冇溜單情況出現👍🏻熟食方面我哋嗌左燒羊架、天婦羅🍤、燒魚、芝麻雞翼同埋比較少見嘅玉子食得出所有野都係新鮮熱辣整出嚟😋而且上菜速度非常快💨然後我哋每人嗌左限定嘅dreyers紅豆味雪糕同movenpick嘅士多啤梨雪糕作結🍓

前幾日嚟到旺角瓊華中心食日式放題🇯🇵

貪佢呢度地點方便又近旺區

所以就大約七點嚟食晚飯啦☺

入到去就見到有至尊自助沙律吧🥗

旁邊仲有少量炸物

亦都有甜品區 有西瓜🍉豆腐花,

細杯裝嘅甜品等等

刺身方面

嗌咗劍魚腩、甜蝦、鮑魚片、帶子😝

Sashimi 全部都好新鮮🤤

Sushi種類繁多而且全部都好好食🍣

而且冇溜單情況出現👍🏻

熟食方面

我哋嗌左燒羊架、天婦羅🍤、燒魚、

芝麻雞翼同埋比較少見嘅玉子

食得出所有野都係新鮮熱辣整出嚟😋