尖沙咀凱悅酒店咖啡廳

Cafe, Hyatt Regency Tsim Sha Tsui
呢篇係小妹第一次寫既賽後報告~ 希望各位巴打絲打多多支持今日為大家介紹既呢間酒店自助餐廳 - Cafe位於尖沙咀河內道凱悅酒店 地點尚算方便隔離就已經有地鐵站嗱因為有親友極力推介 所以今日帶埋老公黎試一試Cafe 位於Lobby floor 場地裝潢需然說不上摩登時尚 但餐廳用上木系裝飾 給人有一種和暖既感覺!先行,我們都叫了任飲紅白餐酒的package. 美食當前 怎能缺少了美酒相伴. 這是一種來自澳洲的白葡萄酒 味道清新配上這邊的海鮮冷盤 一絕!食物refill 速度不錯 唔會有需要等好耐既情況.魚生刺身都相當新鮮 甜蝦好大隻 好正! 帶子刺身都好鮮甜美味!其中不得不提餐廳新推出即叩即煮的原隻波士頓龍蝦 因為即制關系廚師會俾一個號碼牌我,叫我大慨十分鍾左右番去攞, 雖然等左一陣, 但係真係好值得去等, 因為實再太鮮甜啦!冇得輸!加上廚師推介的特制蕃茄醬 酸味與鮮味配合一流喜愛扒類朋友 必食! 全部現場即叫即燒 仲要係上等材料 其餐廳一大特點鐵板燒師傅的煎鵝肝 新鮮熱辣辣 口感不錯甜品總類十分多…不能盡錄總結來說, 呢個經驗比較特別,平時去開食自助餐大多數係準備好既食物, 相反餐廳主
呢篇係小妹第一次寫既賽後報告~ 希望各位巴打絲打多多支持
因為有親友極力推介 所以今日帶埋老公黎試一試

食物refill 速度不錯 唔會有需要等好耐既情況.

加上廚師推介的特制蕃茄醬 酸味與鮮味配合一流

鐵板燒師傅的煎鵝肝 新鮮熱辣辣 口感不錯

甜品總類十分多…不能盡錄總結來說, 呢個經驗比較特別,平時去開食自助餐大多數係準備好既食物, 相反餐廳主打即叫即做 非常注重食物新鮮 令我有格外驚喜.
2015-11-23