呢排香港疫症爆發,人心惶惶,大家都少左岀街食飯,怕一覺唔小心,中左其他人招,染上肺炎就唔好啦。早排去左食和氣食堂,門口就放左消毒啫喱比食客使用,相當貼心!而員工都有戴上口罩,令人安心。講返d野食先啦,最岀色嘅永遠都係刺身!不論係蠔啦三文魚定係蝦,全部都好新鮮好肥美!除此之外,我地重叫左燒三文魚,個人覺得都係刺身會好食d。至於主食我地叫左個鯛魚泡飯,味道比較淡,餐廳準備左三樣配料去增加風味同口感,分別有飯素、蔥花同玄米粒。不過,其實唔落野,就咁飲d湯會比較食到魚湯嘅鮮味。d湯飲到七七八八,再落佐料伴飯會食到第二種層次比較好。另外,我地都叫左燒牛肉沙律,自己本身麻麻地沙律,不過朋友就話個黑醋幾特別,可以一試。總體黎講,算係唔錯嘅日本餐廳。

總體黎講,算係唔錯嘅日本餐廳。