2022-01-09 115 瀏覽
和氣食堂 (黃大仙中心) 地址: 黃大仙正德街103號黃大仙中心南館地下G12A號舖三點刺身盛 $128有三文魚丶甜蝦丶章紅魚🍣擺盤好靚!每一件都好厚身 唔會係薄切切咁😗 全部都鮮甜又肥美 比較鍾意章紅魚 肉質好好🥰豚肉丼 $82好大份 有好多片豚肉 豚肉色水好深色一睇就知道非常入味😈 食落去唔會好肥膩油淋淋 仲配埋泡菜 口味又唔同咗😛牛油果芒果三文魚班戟 $50見到呢個名都有啲嚇親😂 但其實所有嘢都夾 幾值得推介 本身所有材料都Make sense嘅 口感仲好豐富添 但用咗pancake成個口味仲要甜甜地咁幾特別✨✨❤️鹽味燒牛舌 $47牛舌算Juicy 不過一條呢個價錢就 還好啦😗三文魚椎茸燒 $36其實即係菇菌類嗰種 不過不失啦 唔算特別抵食啦😮電擊雞翼薯條 (加配)雞翼幾得意😂係凍冰冰咁上 有啲似冷盤嗰種!薯條上邊有芝士粉 都算唔錯!抹茶芭菲 $78呢個而家舖頭做緊推廣 抹茶味好濃郁😆 除咗甜味仲會有少少苦 我就好鍾意啦! 另外仲配咗好多配料有丸子丶Oreo條呢啲😛❤️❤️嗰日係最後一日晚市🥲全場都差唔多滿座 非常多人! 餐廳有好多選擇 咩類型都有‼️價錢都好抵食 好似今次咁 咩
和氣食堂 (黃大仙中心)

地址: 黃大仙正德街103號黃大仙中心南館地下G12A號舖

三點刺身盛 $128

豚肉丼 $82

牛油果芒果三文魚班戟 $50

鹽味燒牛舌 $47
牛舌算Juicy 不過一條呢個價錢就 還好啦😗

三文魚椎茸燒 $36
其實即係菇菌類嗰種 不過不失啦 唔算特別抵食啦😮

電擊雞翼薯條 (加配)

抹茶芭菲 $78

價錢都好抵食 好似今次咁 咩種類都有叫下!兩個人食都係$200左右🥰
刺身日本嘢呢啲價錢算唔錯㗎!!
1K
2021-11-27 796 瀏覽
跟住附近嘅舊同學即興dinner, 再一次幫襯和氣食堂。平日晚7點左右餐廳唔算多人, 可順利安排入座。【3點刺身盛】HK$128包括有三文魚、赤蝦、章紅魚, 魚類刺身有魚香, 赤蝦鮮甜冇腥味。【鯛魚湯泡飯】HK$112鍋物熱辣辣上檯, 再注入鯛魚湯, 鍋物隨即滾滾下, 散發陣陣魚香。湯底鮮甜, 米飯索咗個湯, 連湯入口, 增加點層次。鯛魚冇骨, 雖不算很滑, 但有魚嘅鮮味。【牛油果芒果三文魚班戟】HK$50Pancake皮好薄, 包住三文魚刺身、牛油果、芒果, 面層加咗沙律醬, 入口食到好林芒果嘅甜, 同軟滑牛油果, 配上三文魚本身魚質, 食落很有層次。 【溫泉玉子牛油果凱撒沙律】HK$62溫泉玉子一篤即湧出蛋汁, 爽脆沙律菜跟軟滑牛油果粒, 配搭很fresh~【宇治抹茶芭菲】HK$78配電撃雞翼,炸薯條宇治抹茶雪糕好滑, 茶味特濃, 反而食唔到抹茶嘅奶味; 配有微微煙韌嘅丸子, 同埋脆片。呢個甜品SET仲跟埋兩款小食, 相當抵食。電撃雞翼表面包咗層薄薄糖漿, 雞翼很有口感, 大力咬食到雞翼皮嘅硬脆, 甜甜地。
跟住附近嘅舊同學即興dinner, 再一次幫襯和氣食堂。
平日晚7點左右餐廳唔算多人, 可順利安排入座。

【3點刺身盛】HK$128

牛油果芒果三文魚班戟

【溫泉玉子牛油果凱撒沙律】HK$62

【宇治抹茶芭菲】HK$78
配電撃雞翼,炸薯條

呢個甜品SET仲跟埋兩款小食, 相當抵食。
宇治抹茶芭菲

電撃雞翼,炸薯條
2021-11-15
3點刺身盛
鯛魚湯泡飯
牛油果芒果三文魚班戟
2021-11-18 726 瀏覽
雖然唔係第一次嚟食呢間日本餐廳 但係每一次呢間餐廳都俾到啲驚喜我 真係值得一訪再訪☺️好想讚吓呢間餐廳嘅防疫措施 一般餐廳嘅透明隔板只係放喺檯上面 但係呢間餐廳係會連座位部分都有板隔開 真係幾安全🤭溫泉玉子牛油果凱撒沙律 沙律份量好多 沙律菜食落都幾爽脆 溫泉蛋令到沙律更有層次 如果沙律菜嘅水可以瀝得更乾就完美啦🥗三點刺身盛 一上檯就俾個厚切三文魚吸引 厚切刺身口感真係好好 章紅魚都有淡淡嘅魚油香 甜蝦就唔太特別 但質素都okay🦐牛油果芒果三文魚班戟 芒果味道好突出 味道甜甜地 幾特別😗大阪豬扒丼 好有氣勢嘅丼飯 都係將大阪燒嘅椰菜絲搬咗上個飯度 淋上少少嘅大阪燒醬 底層就係滑蛋豬扒飯 用椰菜絲嚟配滑蛋豬扒飯 感覺出奇地夾🙊芝士厚燒玉子 味道正正常常 芝士味唔係特別突出😮電擊雞翼 北海道芝士Bang Bang炸薯條 見到都有幾多小朋友食呢碟食得好開心🙈宇治抹茶芭菲 雪糕好香濃嘅抹茶味 但係又唔會去到苦 旁邊嘅蕨餅 團子 令個甜品加上一啲嚼勁😚 抹茶雪糕係值得推介嘅整體嚟講 食物款式有咁多 真係好難先試得晒 不過食咁多樣野 味道都幾好 得閒會再幫襯🥰

牛油果芒果三文魚班戟 芒果味道好突出 味道甜甜地 幾特別😗

芝士厚燒玉子 味道正正常常 芝士味唔係特別突出😮

💖這家真心💖 平❗靚❗正❗之前朋友推介話好食,來過一次,上次食壽司為主,印象不錯! 😊 😊 🥰今次點了幾樣之前未試過的,果然水準依然,還帶點驚喜! 😍 😍 💞1️⃣ 櫻花蝦鯛魚湯泡飯🦐💰 $122😋 ⭐⭐⭐⭐⭐/5熱騰騰的石窩,盛著海鮮泡飯, 鯛魚湯鮮甜味濃,加上蔥粒、脆米及飯素同食, 開胃惹味!2️⃣ 照燒魷魚筒🦑💰 $88😋 ⭐⭐⭐⭐/5原隻魷魚筒伴燒汁, 魷魚保持鮮味, 燒汁帶出香口味道!3️⃣ 芝士厚燒玉子🧀💰 $49😋 ⭐⭐⭐⭐/5層層疊厚厚玉子,面層微焦芝士,整體軟綿口感,芝士加蛋香非常合拍!4️⃣ 牛油果芒果三文魚班戟2件🥑🥭🍣🫔💰 $50😋 ⭐⭐⭐⭐⭐/5新穎配搭:牛油果、芒果、三文魚、蟹柳,班戟皮。多種元素,完全配合,口感與味道都非常豐富!5️⃣ 石狩窩豬骨湯底🔥💰 $92😋 ⭐⭐⭐⭐⭐/5超大三文魚頭,燒得香脆,充滿骨膠。窩底大量大白菜及粗粉絲,軟淋滲滿豬骨湯份外入味;湯底又加上鮮菜味更覺清甜, 互相輝映!6️⃣ 温泉玉子牛油果凱撒沙律🥗💰 $62😋 ⭐⭐⭐⭐/5新鮮雜菜沙律,伴上牛油果及流心溫泉蛋,作為前菜非常開胃!餐廳還有多款日式美食可供選擇,下次可以再試其他!👍👍👍😋😋
💖這家真心💖 平❗靚❗正❗

1️⃣ 櫻花蝦鯛魚湯泡飯🦐
💰 $122

2️⃣ 照燒魷魚筒🦑
💰 $88
😋 ⭐⭐⭐⭐/5
原隻魷魚筒伴燒汁, 魷魚保持鮮味, 燒汁帶出香口味道!

3️⃣ 芝士厚燒玉子🧀

💰 $92

6️⃣ 温泉玉子牛油果凱撒沙律🥗
💰 $62
😋 ⭐⭐⭐⭐/5
新鮮雜菜沙律,伴上牛油果及流心溫泉蛋,作為前菜非常開胃!

餐廳還有多款日式美食可供選擇,下次可以再試其他!👍👍👍😋😋

• 牛油果芒果三文魚班㦸
  • 石狩窩豬骨湯底
  • 溫泉玉子牛油果凱撒沙律
  • 芝士厚燒玉子
  • 櫻花蝦鯛魚湯泡飯
2021-11-08 698 瀏覽
今日同屋企人搵食搵到嚟黃大仙,晚市時間過到嚟都要等一下位,證明都幾多人食呢間野,朋友話佢都幾好食,就等一下啦🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️火焰左口魚邊牛油果沙律($75)呢個勁好食,宜家仲有d 掛住佢,新鮮沙律菜配大量岩岩好熟既牛油果,再加上表面好多塊火焰左口魚邊好肥美,配左大量既黑松露汁夠哂香,推介大家要試下🤤🤤脆脆燒三文魚皮($36)三文魚皮炸得香脆又唔會燶,但味道唔太出,可能要配d 沙律醬更好食🤣🤣黑松露香芒甜蝦卷($92)大大粒壽司包住大塊芒果粒,配上面頭既碎碎甜蝦,成舊都軟軟地又甜甜地,又唔洗理蝦殼,食落方便又好食😋😋火焰黑松露三點($80)3點分別係帆立貝,左口魚邊同鵝肝,三款都燒過再配上黑松露醬幾好食,值得一提嘅係個鵝肝超大塊,屋企人食咗話幾好食😚😚軍艦五點($102)五點軍艦絕對唔呃人,五件都係高質食材,有三文魚子,拖羅蓉,海膽,帶子蟹膏同甜蝦蟹膏,我試左海膽同帶子蟹膏,兩個都好鮮甜,食材新鮮,都好食呀☺️☺️泡菜黑豚腩鍋($95)大大鍋既泡菜鍋,入面有勁豐富既材料,大家蔬菜係底,重點係面頭超級多好好食既黑豚腩,食極都仲有🤩🤩安格斯牛肉炒飯($122)又係大大份之選,熱辣辣炒起既安格斯牛

火焰左口魚邊牛油果沙律($75)

脆脆燒三文魚皮($36)

黑松露香芒甜蝦卷($92)

火焰黑松露三點($80)

軍艦五點($102)

泡菜黑豚腩鍋($95)

安格斯牛肉炒飯($122)
又係大大份之選,熱辣辣炒起既安格斯牛肉炒飯,加上勁多蔥,好香好好味,但我地一人食左兩碗都仲有,份量爆多😆😆

日式炒野菜($72)
一大鍋既炒野菜,食左咁多野都要食多d 菜,夠菜夠香就會好食架啦😉😉

宇治金時($42)
抹茶鮮奶($35)
焙茶鮮奶($35)
紫薯鮮奶($35)
今日叫咗四杯嘢飲都係有奶嘅😌😌宇治金時就係凍嘅抹茶牛奶配紅豆,佢有抺茶既香濃配熱同凍都一樣咁好飲😍😍焙茶鮮奶好少地方見,有茶香幾好飲,紫薯鮮奶就有少量紫薯味,比較多既係鮮奶味😛😛

📍 和氣食堂 (黃大仙中心) (黃大仙)
黃大仙正德街103號黃大仙中心南館地下G12A號舖
  • 火焰左口魚邊牛油果沙律
一家人出去食飯, 老人家唔鍾意食生冷嘢,後生仔又鍾意食刺身, 我自己做想食多菜少肉竟然搵到一間舖頭可以滿足曬 大家嘅願望三個人食飯叫咗1. 黑豚肩燒丼2.石狩鍋3. 三點刺身盛 4. 日式炒野菜5. 鰻魚牛油果班戟1. 黑豚肩燒丼黑豚肉有豬嘅香味但係冇豬嘅騷味啖啖肉 ,仲配 一份偏辣泡菜 ,我自己就好鍾意, 飯嘅份量就比較多,三個人share食最後都食淨咗少少飯2.石狩鍋大大個魚頭,老人家見到就開心,裏面仲有好多菜同埋豆腐3. 3點刺身盛細路仔最鍾意刺身, 有三文魚有蝦4. 日式炒野菜炒菜真係好健康5.鰻魚牛油果班戟有牛油果好食, 同埋都好大件菜色選擇多,淨係睇餐牌都睇好耐下次再試其他嘢

竟然搵到一間舖頭可以滿足曬 大家嘅願望

4. 日式炒野菜
5. 鰻魚牛油果班戟

1. 黑豚肩燒丼

2.石狩鍋
大大個魚頭,老人家見到就開心,裏面仲有好多菜同埋豆腐

3. 3點刺身
細路仔最鍾意刺身, 有三文魚有蝦

4. 日式炒野菜
炒菜真係好健康

5.鰻魚牛油果班戟
有牛油果好食, 同埋都好大件

菜色選擇多,淨係睇餐牌都睇好耐
下次再試其他嘢
2022-01-04
  • 3點刺身盛
2022-01-06 8 瀏覽
今次想介紹下我食左十年既平民美食-和氣食堂。有時唔想幫襯集團式壽司店又想搵間性價比高既餐廳就會揀佢,加上觀察到經理同員工都好勤力!好值得鼓勵。講返食物先,前菜極推薦牛油果凱撒沙律🥗,份量好多好抵食,牛油果鮮甜美味,所有配菜都好match,絕對會再食!刺身叫左一個海鮮丼,虎蝦三文魚新鮮,玉子好食,蟹子都多!非常合格。跟住小食類叫左牛油果三文魚蟹柳班cake,出奇意料地好好食!因為本身鐘意牛油果配搭埋沙律醬又有甜甜地嘅pancake,好正呀!主菜叫左咖喱忌廉烏冬配炸雞🍗,熱辣辣咁上,好好味😋 跟住唔小得飲品類,我叫左巨蜂提子梳打,甜味適中啱啱好。屋企人果杯朱古力賣相都唔差! 重頭戲黎啦!係佢地既甜品,宇治抹茶雪糕!非常吸睛,岩哂打卡用,好有日本🇯🇵感覺呀!最後最後仲加埋芝士薯條雞翼,很邪惡但芝士粉真係畢生最愛!我地食左咁多野埋單人均都只係$250。瘋狂的抵食👍

2022-01-03 17 瀏覽
自從帶咗男友去呢間和氣食堂食野後 佢就成日話要去食😉 今日放假 於是滿足佢既願望 去和氣食堂食到飽!👍呢到係scan QR code 嚟落單 方便到極😉😉1. 溫泉玉子牛油果凱撒沙律🥗呢個沙律超大份🎉 好足料夠哂份量😆 首先個溫泉蛋既蛋漿撈落去沙律到好creamy 同fresh😎牛油果既份量都幾多 熟度岩岩好 是不錯既starter2. 珍寶赤蝦海鮮丼呢個丼飯好惹味同新鮮 當中包左赤蝦、厚三文魚 🍣 玉子 、帶子 、青瓜 、海量蟹籽😚 好好味道 所有食材都好新鮮~ 三文魚同赤蝦都好肥美 厚肉得嚟又夠鮮甜 簡直是人間美食 3. 生虎蝦刺身呢個刺身配有泰式辣醬 沾嚟食令味道剛剛好 更加帶出其甜味 🤪虎蝦肉質爽口富有彈性 😍推介!4. 雙重芝士鰻魚卷(3件)卷物入面有青瓜、cream cheese、玉子 非常豐富😚而卷物外面則有鰻魚 同炙芝士 😘 鰻魚入口即溶 且佢多重口感 我大力建議一口食落去 因為可以感受到濃厚既芝士味道 真是太滿足喇😋5. 燒日本廣島蠔(2隻)2隻蠔都好大隻😍一隻係蒜蓉做topping 另一款就係芝士燒做topping 2款都各有特色 🤪 皆突出左蠔既鮮味!啲蠔好新鮮

呢到係scan QR code 嚟落單 方便到極😉😉

1. 溫泉玉子牛油果凱撒沙律🥗

2. 珍寶赤蝦海鮮丼

3. 生虎蝦刺身

4. 雙重芝士鰻魚卷(3件)

5. 燒日本廣島蠔(2隻)

2款都各有特色 🤪 皆突出左蠔既鮮味!
啲蠔好新鮮 完全冇猩味

6. 糯米糍紅豆宇治抹茶牛奶雪糕

甜品方面 都一樣咁高質 個宇治抹茶🍵抺茶味都幾濃郁 嗜甜既朋友就可以叫抹茶牛奶雪糕🍦剛好中和左宇治抹茶既回甘味!味道剛剛好😚
加埋糯米糍&紅豆蓉咁食真是令人回味無窮😍

7. 凍紫薯鮮奶 & 宇治金時

同男友一人一杯飲品 佢表示佢杯紫薯鮮奶好易入口 甜度剛好 紫薯跟鮮奶比例正好😋 至於我杯宇治金時 甜度都剛剛好 有埋紅豆係入面 令成杯野飲更上一層樓

食完簡直意猶未盡 一抽到時間繼續係到食好野!

• 雙重芝士鰻魚卷
2021-12-23 29 瀏覽
日本野係我最喜愛嘅菜式之一,成日都好想食但銀包又唔爭氣所以間唔中就會黎呢間餐廳度食餐滿足下,銀包又唔肉痛呢間餐廳食物質素OK得黎價錢又實惠,所以基本上次次黎親都見到坐爆晒~黎親好似差唔多次次都會叫個沙律, 因為勁大份勁抵食!今次叫呢個温泉玉子牛油果凱薩沙律,菜嘅份量好多,不過牛油果份量就可以再多D~芝士厚燒玉子真係名乎其實,超級厚身!芝士鹹鹹地配合埋厚燒玉子嘅甜味令到整體豐富D!玉子燒都幾滑,不過覺得可以稍稍燒得濕潤返D就會更好!叫左個三點刺身盛share,每樣都有幾件share 黎食就岩晒,價錢又唔貴,過下口癮滿足晒又唔傷荷包白咖哩烏冬配炸雞,呢味白咖喱烏冬越黎越多地方有得食,雖然聽落好簡單但每次見到都會好想叫黎食,咖哩味香得黎又帶點creamy嘅口感,鹹同甜嘅味道互相配合令到佢比普通嘅咖哩更加有層次黑豚肩燒丼份量都唔細,大大碗飯加豚肉有好幾大塊,雖然望落bling bling 但口感唔油膩,豚肩肉色水咁深就知道好夠入味,好好送飯,估唔到仲有泡菜附送黎解下膩!
日本野係我最喜愛嘅菜式之一,成日都好想食但銀包又唔爭氣
所以間唔中就會黎呢間餐廳度食餐滿足下,銀包又唔肉痛

2021-12-19 31 瀏覽
今天下班來到黃大仙中心,商場不算很大,餐廳選擇也不少,我們逛了一會兒經過間日本餐廳,看了看餐牌選擇很多,而且價錢也相宜,有一部份人在等位,於是我們等一會兒便安排入座。餐廳食物種類真的很多,看到餐牌的食物令我食慾大開,同時感覺職員下單上菜效率快速,我們也很快地點了不同的食物。《芒果三文魚蟹籽沙律》沙律份量很多,幾片大芒果很鮮甜,三文魚粒適中,這個沙律在其他主食吃之前都滿清新的。《3點刺身盛》賣相不錯,刺身肥美,吃上口很滿足。《電擊雞翼配炸薯條》和《芝士厚燒玉子》這道小食很特別,雞翼是凍吃的,吃起來甜甜的,比起熱食的雞翼口感比較實;薯條鋪滿芝士粉,吃上口芝士味不算很重。玉子甜甜的,吃完雞翼再吃玉子,甜度中和了。《黑豚肩燒丼》我十分很喜歡,前幾樣東西都是冷吃和微溫的熱度,這個飯吃上口暖暖的,而且豚肉很薄很瘦,伴淋身的洋蔥和清新的葱碎,忍不住吃了大半碗飯😋吃到飽飽的,當然最後要叫甜品,我們點了賣相很吸引的《宇治抹茶芭菲》口感多層次,先是抹茶雪糕,伴有煙韌的丸子,吃到底有脆片和紅豆,而且不會很甜,我也很喜歡☺️。這餐吃得很滿足,價錢和質量也成正比,所以也值得再來光臨。

《芒果三文魚蟹籽沙律》

《3點刺身盛》
賣相不錯,刺身肥美,吃上口很滿足。

《電擊雞翼配炸薯條》和《芝士厚燒玉子》

這餐吃得很滿足,價錢和質量也成正比,所以也值得再來光臨。
  • 黑豚肩燒丼
  • 宇治抹茶芭菲
2021-12-18 20 瀏覽
今日考完試,漫長嘅辛苦歲月終於完結,要同女朋友好好食返一餐,一於來到黃大仙中心嘅「和氣食堂」。溫泉玉子牛油果凱撒沙律好大盤嘅沙律,啲沙律菜好新鮮,索索聲,仲有一拮就穿嘅溫泉蛋,撈埋一齊食真係好 Fresh!千回火鳥3隻燒全隻雞翼,比較少食到,雞翼嘅外皮烤得好金黃香脆,仲有些少香辣,十分開胃!芝士軟殼蟹卷(4件)賣相都幾靚,啖啖芝士口感真係好豐富,最得我歡心,軟殼蟹又夠香脆。燒日本廣島蠔(2隻)芝士真係好香噴噴,廣島蠔夠肥美,仲保留到些少海水嘅味道,好鮮味哦!美國安格斯牛肉鍋牛肉質素十分高,肉質好幼嫩,點生雞蛋食,口感豐富。仲有粉絲、冬菇同野菜作配菜,夠晒入味,夠晒飽肚。黑松露鵝肝什菌石窩飯上枱時仲係熱辣辣!鋪滿配菜,將所有配菜攪勻,配上黑松露獨有嘅香味,愈食愈滋味。糯米慈紅豆宇冶抹茶牛奶雪糕女朋友話晚餐一定要有甜品。真係好賞心悅目,好似一幅藝術品咁。

千回火鳥3隻

芝士軟殼蟹卷(4件)

燒日本廣島蠔(2隻)

美國安格斯牛肉鍋

黑松露鵝肝什菌石窩飯
糯米慈紅豆宇冶抹茶牛奶雪糕
  • 溫泉玉子牛油果凱撒沙律
  • 千回火鳥
  • 燒日本廣島蠔
  • 糯米糍紅豆宇治抹茶牛奶雪糕
黃大仙中心裏面其實有好多好嘢食,今次呢間和氣食堂一直book mark咗好耐,今次終於食到。平日夜晚都幾多人,全場Full House,門口仲有好多人等外賣添。等咗一陣就有位,座位間有晒透明隔板,但座位依然好闊落,坐得幾舒服😌一打開Menu,款式好豐富,有壽司、刺身,仲有不同丼飯,烏冬丶炒飯及各種嘅小食,仲有好多款日式甜品,可以話係應有盡有😱白咖喱烏冬 ($92)係menu見到相幾特別,原來係咖喱烏冬上面有一層厚厚嘅泡泡白色忌廉,令成個烏冬更加有空氣咁而且又唔會好膩🥰大阪豬扒丼 ($88)呢個真係俾佢嘅賣相搶晒鏡,有一大堆椰菜鋪咗喺上面,好似雪冰咁🤣所以可以當係一個沙律咁食,平衡返豬扒嘅油膩。而炸豬扒都比我有啲驚喜,因為裏面嘅肉質好軟熟、一啲都唔會乾憎憎,值得一讚嘅👍🏻照燒魷魚筒 ($88)魷魚不嬲都係唔會輸之選,外面有少少照燒汁,燒得都幾香口🥰溫泉玉子牛油果凱撒沙律($62)出街食飯都想健康啲,所以都叫左個沙律,沙律正正常常,想食得健康記得食多啲菜😛😛電擊雞翼配芝士炸薯條呢個純粹口痕🤣見到啲相好吸引所以都配左一個試試。電擊雞翼天氣係凍嘅甜甜地味道幾特別。而炸薯條唔使講啦,係Alway

等咗一陣就有位,座位間有晒透明隔板,但座位依然好闊落,坐得幾舒服😌一打開Menu,款式好豐富,有壽司刺身,仲有不同丼飯,烏冬丶炒飯及各種嘅小食,仲有好多款日式甜品,可以話係應有盡有😱

白咖喱烏冬 ($92)

大阪豬扒丼 ($88)

照燒魷魚筒 ($88)
魷魚不嬲都係唔會輸之選,外面有少少照燒汁,燒得都幾香口🥰

溫泉玉子牛油果凱撒沙律($62)

電擊雞翼配芝士炸薯條
呢個純粹口痕🤣見到啲相好吸引所以都配左一個試試。電擊雞翼天氣係凍嘅甜甜地味道幾特別。而炸薯條唔使講啦,係Always favourite🤣

宇治抹茶芭菲 ($78)
一個完美嘅晚餐,最後一定要食甜品,呢個宇治抹茶芭菲係食到無論幾飽,你都會食得落,抹茶味好香而且唔會好甜,味到媲美好多甜品店,下面
仲有紅豆同脆脆做襯托,食完真係好滿足🥰🥰