2021-10-07
牛大人嘅打邊爐咁出名,今日終於嚟試吓。我哋叫咗極上和牛吃到飽,$258/位(平日19:30前離座)。湯底有好多選擇,可以單鍋或者鴛鴦鍋,我哋揀咗台灣鳳梨🍍雞鍋🐔,真係有大大隻雞同埋好多配料。主打梗係食牛,個人認為最好食係安格斯牛小排,大理石嘅紋理加埋香濃嘅牛味,值得encore。另外澳洲和牛M5牛肩卷、安格斯特選牛板腱、美國PRIME極級肩里肌都唔錯。每位贈送兩粒澳洲和牛牛丸,又濃味又juicy,的確同普通牛丸唔同👍🏻值得推介嘅仲有口感彈牙嘅澎湖花枝漿,爽脆炸魚皮,同埋讚好餐廳專頁就送嘅金鑽愛玉冰。另外單點咗落花流水啤酒🍻 入口微苦,之後有回甘~最後有甜品,要咗Häagen-Dazs焦糖脆餅雪糕同埋仙草凍,嗜甜嘅我表示開心🥳除咗手機自助落單之外,自助區仲有好多飲品同埋火鍋配料任君選擇。職員會主動問使唔使加湯,又會收吉碟,有下次吖💯