2021-09-08 25 瀏覽
經過The T.O.P. 嘅雞翼山見到嘅唔係雞翼,竟然係CINNAMOROLL 玉桂狗!內亦充滿玉桂狗佈置及裝飾,太可愛啦,忍唔住要入去買雞翼食兼打卡!原來雞翼山聯乘CINNAMOROLL 玉桂狗推出「夏日雲上食雞翼」主題 ,有兩款期間限定口味雞翼及三款特飲!兩款口味分別係《玉桂蘋果雞翼 $88/5件》(包飲品)及《乳酪忌廉芝士雞翼 $88/5件》(包飲品)每款口味每月將會限量送出不同款式儲物盒,真係令人愛不釋手~玉桂蘋果雞翼甜甜哋,肉亦嫩,上面加咗蘋果肉及提子乾,加上玉桂碎入口好香甜;乳酪忌廉芝士雞翼就首先入口覺得creamy,然後就有淡淡芝士香~ 兩款雞翼嘅雞皮都微脆香口,好味道~三款嘢飲之中我就揀咗《肉桂鳳梨果茶(跟餐)》及《玫瑰咖啡湯力(跟餐)》~ 單點要$35杯架!果茶有淡淡肉桂味同埋有鳳梨肉粒,清甜有口感; 咖啡湯力好好味!味甜帶汽好消暑,仲有淡淡玫瑰清香~同期更推出多款全球限量以玉桂狗嚐雞翼造型嘅產品比大家購買,等我下星期再嚟先!

每款口味每月將會限量送出不同款式儲物盒,真係令人愛不釋手~

2021-08-17
5 分鐘 (堂食)