2024-04-18 258 瀏覽
果度環境很大,坐位好多。見好多人坐卡位,我一個人食,所以坐埋一邊,坐左係收銀旁邊。枱面沒qr code ,所以我在轉角果邊叫侍應比張qr code 我。點知有位類似經理的女人,聲音還比我大,態度差劣話:得得得,你坐係果邊,我睇你唔到!我坐係門口收銀旁邊,你係咪應該要睇到呢。如果唔想客人坐果邊,可以貼張告示出黎叫人唔好坐。而唔係嫌人麻煩。自從漁樂轉左呢間米線後,變得冇咩吸引力,食物普通,食過1,2次未必會返轉頭。而且附近起碼有3,4間連鎖米線店,周不時會出新款。至於湯底過甜,味道又單調。d餸白烚一樣。米線個碗好大碗,感覺有7成係湯,3成料。食唔飽。令人覺得便宜又大碗既假象。一間餐廳,服務質素和食物質素都唔合格,足夠令人唔會再去。

一間餐廳,服務質素和食物質素都唔合格,足夠令人唔會再去。
2024-03-20