2020-05-08 950 瀏覽
由佢新店開張到依加都唔算多人食, 大家都去排隔離八鯨😅但多多都好好食架!~餐牌幾多餸揀, 大部分都係大路野💁🏻‍♀️<聰明哥豬扒& 魚餅& 柱侯牛腩>魚餅入面有啲五色蔬菜朋友, 唔係咁岩我口味柱侯牛腩配腩汁(相認)🙌🏻因為煮得都夠腍, 唔會柴皮痴牙, 都唔錯😋<聰明哥豬扒& 貢丸& 大腸>⭐️聰明哥豬扒⭐️面脆但入面絕對唔會柴皮, +$2必試呀!😆(唔知有冇知音人)連住骨既肉最嫩最好食👍🏻貢丸唔講啦😂大腸都好正🤤一黎唔係到到有得食, 有又未必好食~ 大腸配腩汁(係呀又係腩汁)好好味👍🏻------------------------------車仔麵黎講算係上品, 希望聰明哥豬扒可以比多啲人發掘啦😉 好多舖頭已經好多人排啦, 肚餓等唔到真係可以試下多多車仔麵💁🏻‍♀️

餐牌幾多餸揀, 大部分都係大路野💁🏻‍♀️

<聰明哥豬扒& 魚餅& 柱侯牛腩>

魚餅入面有啲五色蔬菜朋友, 唔係咁岩我口味

<聰明哥豬扒& 貢丸& 大腸>

貢丸唔講啦😂