其實較早前已經試過一次,但當時只專心同朋友享受美食,未有影低俾🤣今次二次光臨,皆因環境同食物都值得推介俾大家❤️推薦大家可以選擇戶外位置,景觀更好更有氣氛!🥢 Love Strawberry (4🌟/5) 士多啤梨同無花果嘅沙律組合唔係成日見,fruit同沙律醋夠fresh,尤其無花果好甜,份量夠2-3位朋友一齊share😊🥢 甜蝦帶子他他 (4🌟/5) 新組合嘅他他,本身有少少擔心帶子同甜蝦都係比較味鮮唔濃味嘅,組合出嚟會唔會好淡,但但脆餅係有少許黑椒嘅微辛感,配搭上他他組合,係微妙嘅配搭👍🏻🥢海膽三文魚子竹炭烏冬 (4🌟/5) 竹炭烏冬食落似輕身嘅意大利粉,確實係沒有竹炭味的,😹每一啖都可以掛滿醬汁,但令我最難忘竟然係三文魚子!食落口感很好,唔會有腥味,質素很好😼🥢 烤乳豬捲 (3🌟/5) 全日最不推薦嘅一個菜式,味道一般(沒有難食的),但也沒有什麼特色,本以為 signature dish會有一點特別,但食完有點失落!

Love Strawberry

🥢 Love Strawberry (4🌟/5)

甜蝦帶子他他

🥢 甜蝦帶子他他 (4🌟/5)

🥢海膽三文魚子竹炭烏冬 (4🌟/5)

烤乳豬捲

🥢 烤乳豬捲 (3🌟/5)
2021-10-11
Love Strawberry