2021-05-08 2049 瀏覽
美食係治癒心靈最脆弱嘅方法🍴最近壓力爆標,所以前幾日夜晚男朋友就帶我去ISOLA食晚飯輕鬆下😌 今次我地坐window seat 有得睇夜景,而且餐廳燈光好有情調,真係好適合Date Night👩‍❤️‍👨.餐廳首先為我地送上兩杯Prosecco做Welcome Drink🥂每次飲汽泡酒都會令我心情舒暢啲,有種減壓嘅感覺😌之後餐廳就送上鬆軟又香噴噴嘅麵包籃🥖當日唔係太餓,所以我地叫左啲light少少嘅main dishes,整體味道都幾好,係會想再黎食嘅質素🤩🦪Mix Seafood Selection for 2 海洋滋味冰鎮拼盤我十分推薦呢個海鮮拼盤,鍾意食海鮮嘅要叫!以兩人份黎講種類同份量都算多,性價比高!海鮮包括生蠔、龍蝦、長腳蟹腳、虎蝦、煙三文魚、青口、大蜆、翡翠螺,全部海鮮都好新鮮、肉質鮮甜,大隻啖啖肉😋當中生蠔、虎蝦同翡翠螺係我覺得最好食,記住要試埋佢地附送嘅sauce,配埋海鮮食好match,更加滋味!🐖 Procellino 烤西班牙乳豬配薑忌廉呢個乳豬味道都唔錯,尤其鍾意佢外皮烤得香脆可口,連皮一齊食都唔會覺得好油膩,烤過嘅乳豬依然保持到肉質鮮嫩juicy👍🏻
美食係治癒心靈最脆弱嘅方法🍴

🐖 Procellino 烤西班牙乳豬配薑忌廉