2023-04-03
4月2同男朋友食飯 想食烤肉 今次第二次黎食 都好期待 因為d野食質素好好 好好食特登再返黎食首先我男友叫左suntroy draught 我就叫左hoegaarden draught, 我杯hoegaarden 上到 睇落好濁 成杯都冇泡 飲落冇咩氣 我地就同佢地講 想換過杯 佢地就收左佢睇 之後我男友見住佢地攞左黎試 然後佢地返返黎話 「經理話hoegaarden係咁 冇咩問題」 男友對酒尤其啤酒都幾講究亦會去研究 講返其實杯野係冇咩氣 睇落似係draught底果d 跟住我都換左杯suntroy其實都幾唔開心 杯野係有問題 一d泡都冇 原本都純粹覺得有問題只係想換過杯 但得到「冇問題」呢個死撐回覆都幾嬲 食品出黎唔係原本既野(一d泡都冇就已經貨不對辦) 換係換左 但個回覆好似講到係我地問題都聽得好唔舒服。撇除呢樣 食物質素仍然好好 好好食。服務都不錯 。重點何以要寫食評 因為我希望可以改善下環境 係去廁所果條通道非常濕滑 男友第一次去完已經提我要小心行 好跣 到佢第二次去就跣親了 佢當刻冇同我講 返到屋企先話我知
特登再返黎食
撇除呢樣 食物質素仍然好好 好好食。服務都不錯 。
重點何以要寫食評 因為我希望可以改善下環境 係去廁所果條通道非常濕滑 男友第一次去完已經提我要小心行 好跣 到佢第二次去就跣親了 佢當刻冇同我講 返到屋企先話我知 然後就跌到右腳膝頭瘀哂
建議加返地毯 大家都安全