2024-02-02 13 瀏覽
中環 A Lux推出Weekend Brunch 朋友即刻帶我去,頭盤無限refill ,如果主菜選擇肉眼扒更都係無限refill,無酒精特色飲品及極優惠的wine pairing提供。環境裝修有氣派,牆上的油畫好似藝術館一樣,是Fine Dinning 的好地方。open rice訂位仲有全單八折優惠。頭盤有五款鵝肝多士伴酸梅醬法色蛋餅蕃茄馬蘇里芝士沙律煙燻三文魚半忌廉芝士醬巴馬火腿伴哈密瓜精緻的開胃菜,每一款都高水準,我特別喜歡法色蛋餅,夾上豐富的餡料,疍香,非常美味西班牙紅蝦意粉麪質彈牙,煙煙韌韌,好有口感,而且醬汁香甜又有酒香,配上紅蝦更高層次。BB墨魚燴飯墨魚BB非常爽口鮮甜,燴飯吸收海鮮汁,每一啖飯都是精華,非常鮮味羊架肉質細嫩,味道好澳洲鱸魚魚皮煎得香脆,肉質好滑拿破崙配芒果雪葩餅底非常鬆脆,芒果雪葩清新開胃 芝士拼盤三款高級芝士🧀️配上合桃同乾果

頭盤有五款

BB墨魚燴飯

羊架
肉質細嫩,味道好

澳洲鱸魚
魚皮煎得香脆,肉質好滑

拿破崙配芒果雪葩
餅底非常鬆脆,芒果雪葩清新開胃

芝士拼盤
三款高級芝士🧀️配上合桃同乾果