2022-09-27 30 瀏覽
喺Openrice見到好多人打卡呢間日式店,同幾個中學同學一齊去咗食,影咗好多食物嘅靚相。😚#燒雞軟骨軟骨好脆,有咬口,當小食就最啱,食到唔停口。送酒一流,外酥內脆嘅雞軟骨,口感豐富,加上簡單嘅調味,減輕了油膩感。😌😊#雙色芝士炸雞外皮超鬆脆,爆滿醬汁,而且並非麵包粒裹上嘅油炸口感,係真嘅原塊雞皮。雞肉超鮮嫩,係肉質本身嘅味道。😛😋#心之魚生飯好新鮮!魚生滑嫩,好誘惑。😍做成心形夠晒少女,裡面有三文魚、吞拿魚、鯛魚、甜蝦同蟹籽等。😄#薄荷菠蘿特飲炎炎夏日,最好不過就係飲一杯冰凍嘅夏日特飲,用上新鮮菠蘿🍍同薄荷打製嘅特飲,味道鮮甜且清新,係夏日涼伴之選。🤩個人覺得食物精嫩,價錢合理,環境都優美寧謐,有好fresh嘅感覺。😚‼️
#燒雞軟骨
#雙色芝士炸雞