餐廳: Lamees
資訊:

2024-02-12 92 瀏覽
長假期前去左朋友介紹既呢間特色地中海😋餐廳介紹佢地既肉係以天然同無激素為主 餐單亦都提供左唔少素食既選擇🥗🌱✨3款經典蘸醬拼盤 $160彼得包本身冇乜味 係要搭配大量既蘸醬一齊食先正😛店員都再三叫我地唔可以好似搽牛油咁 要大pat d! 經典醬有烤茄子蓉 經典鷹嘴豆泥同黑松露鷹嘴豆泥 三款都好creamy 打得好細滑 後面2款好重豆香 不過我地都鐘意第一款 茄子加埋啲香料好濃😆✨火焰羊肉粒 秋葵仔爆煲飯 $720呢個係2-3人份量 羊柳粒雖然得五粒 但每件都好大舊 仲要好嫩🫶🏻店員話呢種秋葵仔本身係咁細粒 唔係平時我地食開比較長身個種 食落都好甜 估唔到同番茄醬都幾夾~撈埋中東米食食下都好飽😋✨Katayef (2pcs) $75聽講係佢地齋戒完會食嘅甜品 係一個中東式烘烤餡既熱香餅 一件包住肉桂核桃椰絲 另一件包住甜芝士 外脆內軟幾特別😝
長假期前去左朋友介紹既呢間特色地中海😋

✨3款經典蘸醬拼盤 $160