2022-11-26 40 瀏覽
蘇山雞飯 (太子).太子都開埋蘇山雞(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)環境靚左舒服左,食物就同長沙灣總店一樣.▪️巴東牛肉飯配江魚仔椰漿飯 ▪️.今次試下呢到個巴東牛肉,勁腍身又入味,配上平日零食嘅脆魚仔同花生,好香口! 本身係跟椰漿飯,但爸爸唔太喜歡,所以都係轉油飯!呢到嘅油飯又係好香!.▪️ 海南豬扒咖哩併烤餅▪️.咖哩同烤餅真係好夾,一大碗真係幾個人share一人試兩啖就好💚豬扒偏肥.▪️ 鮮油咖吔多士▪️.呢個真係招牌必叫,同港式嘅鮮油奶多奶似,但煉奶就轉左椰味香嘅咖吔.▪️招牌海南雞▪️.黎到蘇山雞必食雞,呢到嘅雞肉雞皮都好嫩,仲有三樣醬汁比你沾💜我地四個人叫半隻share.▪️Susan豬手飯▪️.豬手勁腍身,又入味,豬手配油飯💚 真係無牙都咬得到!.📌 蘇山雞飯 (太子)太子彌敦道759-761號藍馬之城地下2-3號舖.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
蘇山雞飯 (太子)

▪️巴東牛肉飯配江魚仔椰漿飯 ▪️

▪️ 海南豬扒咖哩併烤餅▪️

▪️ 鮮油咖吔多士▪️

▪️招牌海南雞▪️

▪️Susan豬手飯▪️
豬手勁腍身,又入味,豬手配油飯💚 真係無牙都咬得到!
📌 蘇山雞飯 (太子)
太子彌敦道759-761號藍馬之城地下2-3號舖
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️