2018-11-28
網上見到唔少人介紹依間餐廳,加上🍔工作嘅關係都去過依間餐廳兩次,每次都話有朝一日一定會係到食😍 呢個禮拜終於有個藉口比自己去喇,就係慶祝週年紀念👫💕,今次就真金白銀試試佢!💵-週末自助早午餐($398/1),由12:00食到15:00,用左Nommy優惠打左個7折! (11月尾就冇喇🙊) 依到嘅海鮮嘅款式都唔少,有生蠔,青口,翡翠螺,海蝦,長腳蟹蟹腳無限refill!質素中上,都幾鮮甜夠凍!另外龍蝦每個人有半隻🦞,肉質唔會太實身,有爽口嘅感覺,加上茄汁同芝士一齊焗,加倍滿足🥰 龍蝦鉗嘅鹹香味幾重,幾住要食埋佢呀!除左自助corner,大家仲可以揀個主菜🤤🍔叫左striploin (medium rare) 同Angus Burger🕴🏼牛扒肉味算幾濃,份量啱啱好,薯蓉方面整得幾好食,好香牛油味!💕 至於個漢堡就整體不體不失啦,配料唔算豐富,但勝在夠新鮮同份量都幾大下,漢堡扒都唔會煮得過熟!-甜品區款式比較少,但有大家最鐘意嘅mövenpick任食❤️,仲有三款味揀,當日就有朱古力,雲呢拿同士多啤梨🍓 隔離仲有啲生果粒比你配雪糕。其他仲有芝士蛋糕,朱古力噴泉同馬卡龍等。-呢度值得一讚嘅喺佢
芝士焗龍蝦
安格斯漢堡
西冷
呢度值得一讚嘅喺佢嘅refill速度夠快,唔怕要等好耐先有得食🙌🏾!服務💯,時刻睇住洗唔洗收碟,睇到食完前菜就會主動幫你上龍蝦,食完又會幫你上埋主菜😊 加埋身後嘅維港景色,依到嘅性價比真係幾高👍🏽