【⭐️ 尖沙咀·霸王川莊🍴】.之前舊舖喺K11既時候已經食過,一直好掛住佢既辣妹子肥腸😍依家搬左去isquare有靚景梗係去試下啦🤩🤩🤩 .可能中午去唔多人,都比左窗邊位我地🥰 環境真係好舒服,相信夜景會更加靚🥹🥹 景觀靚左價錢方面加左唔少🥲 都明白既~ 另外茶位每位$20,有百寶茶飲,老人家幾鍾意呢個茶😃.雙味小籠包🥢:$88分別係原味同麻辣味各3個,咬落去有湯汁,皮唔算太厚,但無咩特別,正常發揮。.麻醬雞絲滑粉皮🍜:$128粉皮夠滑,醬料足夠,好味😋.歌樂山辣子雞🐔:$268夠辣夠香夠惹味👍🏻有椒麻香,好酥脆。.乾鍋辣子爆肥腸🐽:$188Menu無左辣妹子肥腸🥹呢個唔好食.火爆帶子鳳尾蝦🦐:$268大大粒帶子配合埋鳳尾蝦,兩個食材都新鮮,清清地幾好食😋蝦爽口彈牙,帶子鮮甜。.烤北京片皮鴨🦆半隻:$298比較失望,鴨皮只有幾塊脆,兼且有鴨騷味🥲 .南充酸菜桂花魚🐟例牌:$488雖然係例牌但好大盤,魚肉都好多,底下仲有好多薯粉,食都食唔哂😂 湯好濃好惹味,酸度辣度都剛剛好,魚肉好滑😋 水準Keep到👍🏻.白雪燕麥蕃薯:$138賣相好精緻好靚,係用燕麥包住紫薯同蕃薯炸,唔會好甜,不過就係普
【⭐️ 尖沙咀·霸王川莊🍴】
雙味小籠包🥢:$88
麻醬雞絲滑粉皮🍜:$128
粉皮夠滑,醬料足夠,好味😋
歌樂山辣子雞🐔:$268
夠辣夠香夠惹味👍🏻有椒麻香,好酥脆。
乾鍋辣子爆肥腸🐽:$188
Menu無左辣妹子肥腸🥹呢個唔好食
火爆帶子鳳尾蝦🦐:$268
烤北京片皮鴨🦆半隻:$298
比較失望,鴨皮只有幾塊脆,兼且有鴨騷味🥲
南充酸菜桂花魚🐟例牌:$488
白雪燕麥蕃薯:$138
賣相好精緻好靚,係用燕麥包住紫薯同蕃薯炸,唔會好甜,不過就係普通食紫薯同蕃薯囉,我麻麻地🥲
⭐️ 整體黎講,呢個價錢真係食環境為主🤔,但酸菜桂花魚的確保持到水準好食既,不過價錢真係唔平,如果有特別日子慶祝又想食中川菜環境又靚既,可以去下🥰🥰🥰
  • 南充酸菜桂花魚