2019-07-16 142 瀏覽
為左慶祝我男朋友生日💕我地book左尖沙咀chef stage食晚餐慶祝,因為星期日太多人,我地就book左6點開始食🍽餐廳位於19樓,可以望到維港景色,環境真心正,影相打卡一流👍🏻😍仲會有人彈結他~經OpenRice訂位仲送兩隻生蠔,好大隻👍🏻另外,生日會送埋海鮮拼盤,好新鮮😋成件事好有誠意👍🏻餐廳仲送左兩杯welcome drinks ,陳皮檸檬,味道不錯我地叫左一份五道菜的晚餐~~頭盤乳酪鮮蝦芒果沙律🥗松露白汁免治豬肉及魚肉雲吞~呢個前菜味道真心唔錯,個白汁好濃,雲呑口感幾好黑松露蘑菇湯~好香好濃美國牛肉眼配大蝦~呢個主菜份量好大,牛扒4成熟剛剛好,肉質好嫩,好有口感,大蝦都好爽口原板海膽配聖子白汁意粉~ 我另外再叫多左個意粉,估唔到咁有驚喜,原板海膽已經夠吸引,仲要價錢唔貴,海膽仲要好鮮甜,CP值超高仲有甜品食~我男朋友好滿意今餐生日飯,各方面都做得好好,CP值幾高👍🏻

經OpenRice訂位仲送兩隻生蠔,好大隻👍🏻
另外,生日會送埋海鮮拼盤,好新鮮😋成件事好有誠意👍🏻

我地叫左一份五道菜的晚餐~~

頭盤乳酪鮮蝦芒果沙律🥗

松露白汁免治豬肉及魚肉雲吞~
呢個前菜味道真心唔錯,個白汁好濃,雲呑口感幾好

黑松露蘑菇湯~
好香好濃

美國牛肉眼配大蝦~

原板海膽配聖子白汁意粉~

仲有甜品食~

我男朋友好滿意今餐生日飯,各方面都做得好好,CP值幾高👍🏻