2018-10-17 354 瀏覽
今日同好耐冇見嘅好姊妹食飯😊要搵一個就腳地方, 坐得舒服, 又任食嘅地方~一 search 就見到呢間放題! 就決定左✋地點係尖沙咀, 非常方便, 而且有好多卡位, 見到有好多人聚會, 相信都好吸引~而一入到去最吸引我嘅有2樣野❤就係個生蠔冷盤類自坐 area 同埋 sake 任飲oomg... 冇諗過竟然咁正架!!!銀聯卡有8折~有銀聯卡嘅朋友可以用!熱食~蜆好食, 係豆腐雜菜鍋....唔夠冧又冇咩味😌壽司真材實料👍👍每件 sashimi 都好厚!而且仲好新鮮~而重點中嘅重點就係呢盤刺身拼:每一枱都會有一盤送嘅~係跟人數而拼😁唔單止有海膽, 仲有龍:而其他嘅刺身都好好~好新鮮💖而每枱仲會送當日日本直送鯛魚刺身😍😍真係好正啊!最後個甜品都好不得了啊!唔單止有日式和菓子🇯🇵仲有好多自家甜品👍味道唔錯(不過個 mint chocolate cake 就有 d 得人驚😌)個雪糕櫃都有好多牌子選擇~movenpick, hagan daz~ dryers💁實在太豐富👍總結: 每個人 HKD430 (有銀聯8折) 雖然以放題黎講, 真係貴左 D😌😌不過呢度真係好高質😊😊起碼我未見過有咁新鮮嘅刺身
oomg... 冇諗過竟然咁正架!!!

銀聯卡有8折~有銀聯卡嘅朋友可以用!

熱食~蜆好食, 係豆腐雜菜鍋....唔夠冧又冇咩味😌

而重點中嘅重點就係呢盤刺身
:而其他嘅刺身都好好~好新鮮💖
刺身併盤

而每枱仲會送當日日本直送鯛魚刺身😍😍真係好正啊!

總結: 每個人 HKD430 (有銀聯8折) 雖然以放題黎講, 真係貴左 D😌😌不過呢度真係好高質😊😊起碼我未見過有咁新鮮嘅刺身同生蠔放題先啦💖💖
2018-10-05
刺身併盤