2021-11-08
牛大人由開業到宜家開左7間分店都係排隊排到癲左,如果想食都係一早係官網訂位或者OpenRice 訂位好啲。望住啲仲要排餐死既人,去到就直入,真係好暗爽😂.今次食既係lunch time,食物選擇比dinner time 少啲,不過人少啲,唔洗出面排長隊拎野食,同埋都包左好多想食既野,我覺得食得舒服都好緊要__________________________🔹極上和牛吃到飽套餐 $198👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌑🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌑Keto friendly: ⭕️呢個已經係lunch time 最貴個餐,咁梗係專攻得貴餐先有既澳洲和牛,A5牛肩卷油花唔算多,有牛味,不過較薄切,都岩既易熟啲,一次滾幾片再放入口超爽.湯底有成9款選擇,揀左鳳梨雞湯底,係個清清地既雞湯。另外紅燒牛骨鍋,麻辣鍋同養生鍋都幾吸引.肉食類,餃類,手打滑類同埋最緊要既台式小食類都係scan qr code 點餐。推薦食即炸老油條,夠晒香脆,唔洗次次食響鈴咁悶。.小食類推薦炸蕃薯粒,甜甜地同埋真係外脆內軟糯。另外台式皮蛋肉鬆嫩豆腐同鹽酥雞都唔錯。甜不辣口感有偏硬身,個人麻麻地.出面可以拎蔬菜🥬類,丸類,飲品同啲台式麵。好多台式火鍋先
__________________________
🔹極上和牛吃到飽套餐 $198
👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌑
🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌑
Keto friendly: ⭕️
小食類推薦炸蕃薯粒,甜甜地同埋真係外脆內軟糯。
出面可以拎蔬菜🥬類,丸類,飲品同啲台式麵。
麵食都好有台鍋特式,有新竹米粉,王子麵同滷牛肉燥飯
食完佢仲會每人送一碗脆花生紅豆仙草凍,雖然已經食到好飽,不過都真係幾驚喜,幾好食