2017-08-01 759 瀏覽
今晚早左少少放工,未到7點就已經番到元朗,試下碰碰運氣去“稚”食貓飯先。次次去到都見到門口有好多人,今次終於可以直接入去。第一次食花多眼亂唔知食咩好,叫左燒鯖魚同埋金菇牛肉,兩個都加左套餐。套餐有茶、湯同埋飯。我地一個餐再加多$10轉左貓飯。貓飯上面有d木魚、紫菜同埋醬油。第一次食貓飯,覺得都幾特別,而且飯亦都算乾身,軟硬都幾適中。至於條鯖魚都煎得幾香,唔錯。另一道係金菇肥牛,賣相唔錯擺得都幾靚。呢一個餐無轉到貓飯,不過個飯同樣都係有醬油淋左上面,另外再加左少少紫菜絲喺上面,我好少食飯會加咁多野喺面。至於個飯味道都唔錯,醬油唔會太鹹。金菇牛肉嘅調味岩岩好,份量都唔少,配埋飯岩岩好。食物味道唔錯,有下次!

食物味道唔錯,有下次!
2017-07-25