2024-01-27 1018 瀏覽
稚 (元朗)元朗俊賢坊18號權益大樓地下3號舖最近想發掘元朗好食嘅餐廳🙈🙈今次搵到呢間近朗屏西鐵站嘅餐廳🙈🙈睇到門口 就知食日式野🙈當然要回味返 「家鄉」嘅日子同感覺🙈🙈入到去會見到 有好多動漫嘅 佈置🙈🙈睇餐牌 之後 我地決定叫吉列豬扒 定食 $100汁煮豬軟骨定食 $110厚燒玉子 (4件)$36黃金醬燒蠔 (2隻)$38我自己就食 汁煮豬軟骨定食豬軟骨 好淋 淋到 唔洗咬都可以食到👍🏻個汁 唔算好鹹用黎送飯岩岩好 定食 原來包左 沙律 湯 同玉子燒 🙈甘我叫多個玉子燒做咩🙈🙈不過甘 佢個厚燒玉子比起跟餐係厚d 多d 嘅🙈🙈甘樣講就可以說服自己 點解要再叫一模一樣嘅野 🙈🙈入座前已經有講 用餐時間60分鐘🙈甘你就可以同朋友認真品嘗美食之後慢慢先傾計🙈🙈🙈晚市黎講平均 1人150蚊 唔算話好貴 中規中矩🙈🙈#karlee90s #稚 #元朗 #元朗美食 #日本菜 #日本餐廳 #foodie #foodiehk #blogger #foodieblogger #hkig #ighk #港女日常
稚 (元朗)

晚市黎講平均 1人150蚊 唔算話好貴
中規中矩🙈🙈

• 汁煮豬軟骨
2024-01-05 843 瀏覽
在稚(元朗)這家餐廳充滿著令人懷念的童年氛圍,一入內就讓我倍感興奮。🤪先來小食:厚燒玉子。厚厚的燒玉子組成,每一口都散發出濃郁的蛋香和燒烤的香氣。蛋的質地細膩,口感豐潤,絕對是蛋控不能錯過的美食。他們的招牌蒲燒鰻魚定食。這道定食以新鮮的鰻魚為主角,鰻魚經過細心的烹調,外皮烤得酥脆,內裡肉質鮮嫩多汁。蒲燒醬的甜中帶著一絲微辣,與鰻魚的鮮味相得益彰,讓人回味無窮。香煎和牛漢堡扒定食,我選擇了照燒汁。這道定食以精選的和牛漢堡扒為亮點,扒面煎至金黃酥脆,內裡鮮嫩多汁。搭配上香氣撲鼻的照燒汁,每一口都讓我感受到濃郁的日式風味。💯除了主菜,每份定食還附有精緻的前菜、煎茶、味增湯和珍珠米。如果你願意支付額外費用,還可以選擇轉換成貓飯、茶漬飯或湯烏冬。我特別推薦他們的貓飯,這是一道美味的白飯,淋上特調的醬油,撒上柴魚,再加上一小塊奶油,味道獨特而美味。😋這家餐廳的內部裝潢充滿了童年的回憶,牆上滿滿都是我小時候喜歡看的動畫角色,想必我和和老闆一定是同個年齡層的人。這種溫馨的氛圍讓我感到宛如回到了童年時光!😆

2024-01-03
2024-01-02 660 瀏覽
抓緊假期的尾巴,趁住最後一日入嚟元朗行下~🥰同老細慢無目的左逛右逛,逛到去一個隱秘嘅角落(近朗屏站),見到有間小店個名幾得意,單名一個字:「稚」,幼稚嘅日本料理?😝🤣見佢門口餐單價位平民化,菜式又啱口味,橫掂肚餓就入去試下啦!!店仔細細得幾張枱,牆身用咗啲動漫畫佈置,店主係幾位年輕人,禮貌週週,服務唔錯!我叫咗個比目魚西京燒定食($82),轉「貓飯」(+$10):即係加咗紫菜、醬油、牛油同木魚絲嘅飯,好好味🥰😋👍🏻!個定食包括:麵豉湯、前菜中華沙律~有兩大件比目魚,燒得好香,啲魚皮脆㗎!伴碟有醃漬蘿蔔、紅薑片、椰菜絲沙律…份量非常足夠!!🥰👍🏻老細要香煎和牛漢堡定食($82)配日式咖哩汁跟白飯,佢個定食除咗大大件和牛漢堡之外,仲有兩件小薯餅。我地之前唔知個定食份量咁足,仲叫多咗串香蔥雞肉串($28)同雞肶菇串($28/2串),真係飽到上心口~食物真係唔錯~尤其係個貓飯,基本上唔比餸我都可以成碗隊晒!🤣😝🤣不過定食唔包飲品(定食有跟茶),要另加$7-9叫飲品,都係可樂、七喜…悉隨尊便!

2024-01-02
2023-12-17 634 瀏覽
日本野永遠都食唔厭, 係網上search到呢間主打定食嘅餐廳, 呢度價錢又唔貴, 賣相又吾差 ,一於黎試下有幾特別先飛彈和牛可樂餅-平時和牛漢堡包就見得多, 和牛可樂餅真係好少見, 仲要係自家手打製做, 外層好脆, 和牛餡料就一定Juicy, 但無諗過可樂餅都可以咁好食 檸檬柚子雞翼-雞翼大大隻生炸雞翼, 外皮香脆可口, 雞肉Juicy多汁, 加埋自家製柚子醬, 酸酸甜甜好味主食可加$30轉定食, 定食包括漬物、煎茶、味噌湯和珍珠飯。再+$10可轉茶漬飯或追加糖心蛋, 味噌湯中加入了大大隻蜆肉, 肉質鮮甜。漬物係關東煮有個包住年糕嘅小福袋, 入面係好軟滑既年糕, 香軟趣緻✨泡菜炒豚肉-豚肉肉質彈牙富油脂香, 將泡菜同茶漬飯拌勻, 每一口都超惹味吉列豬定食(配和風紫菜汁)-吉列豬扒炸得脆而不乾, 炸粉皮一點也不厚, 肉質juicy呢餐食到好飽兩人埋單都唔洗$350  絕對值得一試再試, CP值太高了

2023-12-07
2023-12-14 135 瀏覽
*/平日我同小朋友放左學都會去街食下野行下街🤣今次近近地去左元朗行下😎去到一間舖頭門口感覺覺得幾特別😍係街市附近,呢一間小店以日本定食為主,我小朋友又中意食日式,於是我哋就決定食呢間😎😎餐廳環境:入到去其實餐廳吾大,大約坐到十幾人左右,真係小店黎,但座無虛席👍🏻👍🏻我哋都要等左陣先有位😂坐底之後,餐廳已經有哂聖誕佈置🎄加埋動漫既牆畫,成間餐廳好有日本feel😂🇯🇵食物方面:我哋叫左兩個定食同一份小食,食物黎到之後,我地嘩左一聲😂😂因為啲食物勁大份😂😂🍚香烤雞扒定食 - 蜜糖每一份定食都有哂麵豉湯、飯、關東煮🍢、茶,雞扒仲有三款醬汁揀,我小朋友吾食辣所以揀左蜜糖俾佢😋雞扒勁香脆,但又吾會煎到過硬👍🏻保持到雞扒既肉汁😎我仲轉左餐廳特色推介既貓飯俾我小朋友,入面有木魚碎、紫菜同醬油,撈埋一齊勁好食🤤🍚泡菜炒豚肉定食呢個真係不得了,泡菜辣度適中,而且勁多豚肉,塊塊勁大塊,十分足料👍🏻👍🏻我一個人都食吾哂😂😂🥚玉子燒我小朋友係勁中意食玉子燒😂睇圖見到好吸引,仲寫住推介,咁就叫黎試下🤣黎到真係冇失望🤩勁厚勁大舊,小朋友一個人食晒😂😂雖然呢間舖比較細,但店員都超級好,我帶住bb車,都幫我安排到位置放

餐廳環境:

食物方面:

🍚香烤雞扒定食 - 蜜糖

🍚泡菜炒豚肉定食

🥚玉子燒

雖然呢間舖比較細,但店員都超級好,我帶住bb車,都幫我安排到位置放bb車,而且見到有小朋友仲肯幫我轉個冇咁逼既位🥹小店就係有呢啲人情味❤️❤️❤️

元朗•稚
@childhood.restaurant
地點:元朗俊賢坊18號權益大樓3號舖
  • 貓飯
  • 厚燒玉子
4天前 0 瀏覽
位於朗屏西鐵站附近的隱世小店,但係經常見好多人排隊等位食飯。我對佢嘅套餐好有興趣。食物多元化又幾抵食。叫咗一個蒲燒鰻魚,另一個係西京燒比目魚套餐。主菜蒲燒鰻魚套餐,可叫半條或全條,有甜酸薑片及玉子拌菜。鰻魚都幾厚肉,燒得香口,配合埋個惹味醬汁。好好味😋 加$10有個溏心蛋,拌飯吃,飯係珍珠米添,味道層次更加豐富。西京燒比目魚套餐,比目魚2塊,厚身燒得香口,火喉適中。魚肉入口嫩滑。一樣有甜酸薑片及玉子拌菜😋炸雞,剛剛炸起上枱,炸得好香脆,雞肉好juicy,粉漿適中唔會好厚😍。蜆湯,估唔到好多粒蜆有蜆肉,有鮮味。+ $30 升級定食(有前菜,漬物,煎茶,味噌湯,珍珠米)飯可+ $10 轉貓飯+ $18 加購雞軟骨串燒冇加一成個套餐真係非常之抵食,只係3百幾元左右。好飽好豐富,食物係有心整,整體上係好味嘅。唯一爭少少係,始終小店經營,需要少少耐性等位,同埋座位與座位之間坐得比較近。

叫咗一個蒲燒鰻魚,另一個係西京燒比目魚套餐。

蜆湯,估唔到好多粒蜆有蜆肉,有鮮味。

+ $30 升級定食(有前菜,漬物,煎茶,味噌湯,珍珠米)
飯可+ $10 轉貓飯
+ $18 加購雞軟骨串燒
冇加一

稚 childhoodJapaneserestaurant📍元朗俊賢坊18号權益大樓3号舖店內每個角落都散發著濃濃日本風,木質家具、和式窗簾同動漫壁畫,為用餐環境增添了一份特別的氛圍。店內堂食坐位不多,但空間整潔明亮,讓人感到舒適同放鬆。鰻魚係這家店既招牌之一,大大條好厚肉,肉質鮮嫩,口感細膩且豐富,入口帶有微微燒烤過既焦香,完全沒有任何腥味。另一款店家推介係豚肉生薑燒定食,豚肉經過炙炒,保持了肉質的鮮嫩,同生薑既微辣完美融合,加上爽口新鮮既麻醬椰菜絲同食,營造出一種清新的口感。小食方面,品嚐了唐揚炸雞同日式炸芝士,炸雞薄薄的外皮炸至金黃色,包裹住鮮嫩多汁既雞塊,非常可口。炸芝士外皮酥脆,內裡軟綿綿、芝士味濃。定食既份量十分豐富,前菜、漬物、煎茶、味噌湯、珍珠米,還有幾款小食可以選擇,絕對能滿足大食量的食客。這家店由幾位年輕人主理,從店內既裝潢同食物既品質,睇得出他們對日本美食既熱情和每一道料理的認真,食物定價不高,絕對值得推介比朋友,係性價比高既1間日式小店。
稚 childhoodJapaneserestaurant
📍元朗俊賢坊18号權益大樓3号舖

另一款店家推介係豚肉生薑燒定食

,係性價比高既1間日式小店。

招牌蒲燒鰻魚定食
豚肉生薑燒定食
2024-04-13
招牌蒲燒鰻魚定食
豚肉生薑燒定食
5天前 0 瀏覽
午飯這裏吃日本定食。這是一間小店座位不算多,但是食物質素非常好,價錢亦非常合理,是區內推介的一間日本餐廳。😋分別吃過它的雞扒飯及和風牛肉飯。雞扒飯另外加錢配了貓飯,雞扒嫩滑好吃,貓飯也很香,因為加了牛油吧!其實不大油膩,不過由於我少吸收油份,所以之後就沒有叫貓飯了。和風牛肉飯的牛肉份量十足,有點像打邊爐的肥牛,不過調味不錯。定食配上湯和小食,精緻的賣相,讓人食大增。夠瞓啦。肯定會再來的店👍🏻
午飯這裏吃日本定食。

肯定會再來的店👍🏻
2024-03-21
  • 味噌湯
2024-04-12 0 瀏覽
高質日式料理小店 有心機味道係食得出架😍也有不少的動漫擺設 相信同店的名字"稚"有很關聯成年人的世界咁覆雜 讓我們保持童心也好像不錯~-🔸香煎和牛漢堡扒定食 $94可以自選醬汁 我地揀左照燒汁個和牛漢堡扒係好厚身 牛味香濃 而且即叫即做的也配了不小小吃 有薯餅 味增湯加錢轉了貓飯 撈埋一齊食 好特別-🔸浦燒鰻魚定食 $78鰻魚也是大條到放唔哂落隻碟燒得也好好 保持到Juicy喜歡這家的定食有很多配菜什至是一大堆的耶菜絲健康又美味-🔸可樂餅 $58日式的可樂餅也就是薯餅也炸到剛好-稚元朗俊賢坊18號權益大樓地下3號舖
高質日式料理小店 有心機味道係食得出架😍
也有不少的動漫擺設 相信同店的名字"稚"有很關聯
成年人的世界咁覆雜 讓我們保持童心也好像不錯~
🔸香煎和牛漢堡扒定食 $94
日式的可樂餅也就是薯餅
也炸到剛好

元朗俊賢坊18號權益大樓地下3號舖
2024-03-29 18 瀏覽
ℂ𝕙𝕖𝕣𝕚𝕤𝕙 𝕤𝕞𝕒𝕝𝕝 𝕤𝕙𝕠𝕡𝕤 𝕥𝕙𝕒𝕥’𝕤 𝕒𝕣𝕠𝕦𝕟𝕕 𝕥𝕙𝕖 𝕟𝕖𝕚𝕘𝕙𝕓𝕠𝕦𝕣𝕙𝕠𝕠𝕕🏈夏天來了🌞,想擠擁入小店內涼下冷氣都唔容易,同朋友坐室外既感覺其實都唔錯,感受自然風🌀,食物亦唔會凍得咁快🙈。我地嗌左兩個 lunch set😙係呀 weekend 都有架~🐖豚肉生薑燒定食 | $78豚肉量超多,香口得黎無乜肥膏🐽,而且一d都唔會韌。洋蔥🧅炒得好香好入味,加埋少少姜味🫚,呢個組合好正。揀左配茶漬飯🫖,相對清淡配濃味豚肉 balance 一下。隨餐附送小食就揀左蜜糖甜薯🍠,細細粒甜甜地☺️。另外加$9要左支津路烏龍茶🍵。🐠西京燒比目魚定食 | $92比目魚好甜好多肉,皮煎得香脆☄️,一啖接一啖,轉左配湯烏冬🫕好夾喔。另一個小食就揀左唐揚炸雞🍗,係預期既肥肥雞🫡。兩個餐都有一堆椰菜絲配芝麻醬🥬,有呢個沙律就均勻d,減低罪咎感🐒。另外加$9要支靜岡綠茶可樂🎍,玻璃樽日系感覺 to the max🎌。

🐖豚肉生薑燒定食 | $78

🐠西京燒比目魚定食 | $92

2024-03-14 29 瀏覽
這間店以前常常走過但錯過,今次終於和朋友來吃。店舖不大,裝修是日色小餐館風格。來吃一吃這兒的定食🥰餐點(主食升級作定食+$30):🍽️西京燒比目魚定食$100🍽️滑蛋吉列豬扒定食$92🍽️原隻汁燒魷魚筒$78🍽️厚燒玉子$36*定食包括:前菜、漬物、煎茶、味噌湯、珍珠米✨定食中「白飯」可轉貓飯/茶漬飯/湯烏冬+$10我們其中一個轉了貓飯😙貓飯上有木魚、紫菜,裡頭有醬油,碗底部有牛油,店員都會提醒要拌勻來吃,吃進去真是有股很香很特別的風味😋第一次體驗,大大的滿足!🔎科普一下:貓飯裡的柴魚片是包含了日本料理所有食材的精髓,是專屬日本料理的味道。柴魚在日本稱為「鰹節」,使用的必須是油脂少的「瘦鰹」,從頭到尾的過程必須耗時4到6個月,包括洗切煮、風乾、柴燒、十次或以上培乾和靜止、四五次的日曬和收入木箱,故柴魚片擁有獨特的香氣。💕比目魚極推✨,魚肉肥美肉厚、新鮮嫩滑油脂豐富之餘,還是足足給了兩大塊😍兩個定食份量都非常多,這個價位,吉列豬扒、比目魚都是給足了份量的,絕不讓食客只有淺嚐就對了🫶🏻

餐點(主食升級作定食+$30):
🍽️西京燒比目魚定食$100
🍽️滑蛋吉列豬扒定食$92
🍽️原隻汁燒魷魚筒$78
🍽️厚燒玉子$36
*定食包括:前菜、漬物、煎茶、味噌湯、珍珠米

✨定食中「白飯」可轉貓飯/茶漬飯/湯烏冬+$10
我們其中一個轉了貓飯😙

2024-03-11 29 瀏覽
(每份主食可升級定食 +$30)個人覺得定食好掋食🌟 有我鍾意飲嘅味噌湯(仲要係足料嗰隻),仲有好好味嘅關東煮 同沙律菜~🥗西京燒比目魚 💰$92魚柳肉質爽滑 一啲都唔腥👍🏼第一眼望到嘅時候 心諗點解煎到燶晒 後來發現原來呢個都係一個技術,煎到魚皮焦脆 但係入邊嘅肉依然係多汁唔乾身 好好味😋蔥燒牛舌 💰$78俾佢嘅份量吸引到haha,一上枱見到大大碟牛舌 超正😝熟度啱啱好 食落唔會覺得好韌,亦都冇臊味 口感一流☺️ 配埋檸檬汁同蔥花一齊食 非常夾~特別想講吓🗣️+ $10 珍珠米可以轉貓飯科普一下🤭💡[把柴魚片 紫菜撒在飯上的,就是貓飯]比起白飯 一定係有味嘅貓飯好食啲㗎啦~ 因為覺得特別 所以值得一試☺️酥炸生蠔 💰$48 (2件)炸得金黃色,平時喺日本放題食到嘅質素 冇乜特別~過下口癮嘅話 可以order來淺嘗一下😝厚燒玉子 💰$36 (4件)✨個人很推薦~因為自己一直喺屋企都整唔到好食嘅玉子🤣今日食過覺得好回味,蛋味重 好creamy 食落有層次🫶🏻
(每份主食可升級定食 +$30)

西京燒比目魚 💰$92

蔥燒牛舌 💰$78

特別想講吓🗣️
+ $10 珍珠米可以轉貓飯

酥炸生蠔 💰$48 (2件)

厚燒玉子 💰$36 (4件)
✨個人很推薦~
當區排隊小店當然唔可以錯過晚市排4-5張台,但到非常多人願意等除左價錢考慮, 其他就係信心保證了入座起60分鐘要交枱, 所以最好等位時諗好食咩一坐低就落單, 店裡面空間有限但唔會坐得好辛苦所以都明白要盡快交台既安排檸檬柚子雞翼雞翼皮脆肉嫩, 味道清新酸咪咪又甜甜地無論大人定小朋友都一定岩食厚燒玉子面頭雖然有D黑,都無燶味架幾欣賞佢唔會過甜蔥燒牛舌定食牛舌勁多! 煮得剛剛好唔會太老定食會跟左漬物, 味增湯同前菜, 都幾抵食另外定食加18蚊有2串雞皮串入口唔會成日油仲脆卜卜咁大阪燒超鍾意佢既大阪燒菜同肉既比例都好多, 啖啖都好豐富柔滑輕盈既口感再加埋醬汁既濃厚感, 大滿足!!
當區排隊小店當然唔可以錯過
晚市排4-5張台,但到非常多人願意等
除左價錢考慮, 其他就係信心保證了

入座起60分鐘要交枱, 所以最好等位時諗好食咩
一坐低就落單, 店裡面空間有限但唔會坐得好辛苦
所以都明白要盡快交台既安排
檸檬柚子雞翼
雞翼皮脆肉嫩, 味道清新酸咪咪又甜甜地
無論大人定小朋友都一定岩食

厚燒玉子
面頭雖然有D黑,都無燶味架
幾欣賞佢唔會過甜

蔥燒牛舌定食
牛舌勁多! 煮得剛剛好唔會太老
定食會跟左漬物, 味增湯同前菜, 都幾抵食

另外定食加18蚊有2串雞皮串入口唔會成日油仲脆卜卜咁
大阪燒
超鍾意佢既大阪燒
菜同肉既比例都好多, 啖啖都好豐富
柔滑輕盈既口感再加埋醬汁既濃厚感, 大滿足!!

2024-03-08
2024-03-10 15 瀏覽
朋友食過這裡的鰻魚定食,覺得很好味又抵食,極力推介,我很喜歡食鰻魚,梗係要試試啦,地點近朗屏港鐵B2出口,行幾分鐘就到,十分方便。一入門口就見到牆身掛滿動漫,有龍珠,海賊王,男兒當入樽等等,又播放著日文歌,好有日本Feel。我當然叫招牌蒲燒鰻魚定食,而老公就揀西京燒比目魚定食,包括前菜、漬物、煎茶、味噌湯和珍珠米飯,仲可以自選一款小食。🐟招牌蒲燒鰻魚定食鰻魚非常厚肉,肉質肥美彈牙,好大件,經過烤製,外皮烤得微微焦脆,而肉質鮮嫩多汁,每一口都散發出香氣,配上濃郁既蒲燒醬汁,令我一試難忘。🐟西京燒比目魚定食有二大片比目魚,表皮煎至金黃,魚肉口感嫩滑,入口即化,淋上西京燒汁,食時有獨特的味道,每一口都能品味到魚肉的鮮味和醬汁的風味,真是美味絕倫。🤤 醃漬蘿蔔、紅蘿蔔酸酸甜甜好清新,加埋椰菜絲沙律,真是絕配。🤤 小食炸雞及甜薯也好好味。🤤 蜂蜜柚子雞翼,皮脆肉嫩,配蜂蜜柚子汁,令人回味無窮。食物種類選擇很多,價錢親民,值得一試。#稚#地址: 元朗俊賢坊18號權益大樓地下3號#日本菜#元朗美食#蒲燒鰻魚定食#西京燒比目魚定食
🐟招牌蒲燒鰻魚定食
🐟西京燒比目魚定食
🤤 小食炸雞及甜薯也好好味。
🤤 蜂蜜柚子雞翼,皮脆肉嫩,配蜂蜜柚子汁,令人回味無窮。
食物種類選擇很多,價錢親民,值得一試。
#稚
#地址: 元朗俊賢坊18號權益大樓地下3號
#日本菜
#元朗美食
#蒲燒鰻魚定食
#西京燒比目魚定食

• 招牌蒲燒鰻魚定食
2024-03-04 18 瀏覽
終於有時間再來元朗“稚”食飯🥳其實有了“朗屏站”已經方便好多,行幾分鐘就到小店,每次到小店都會回憶到,童年時睇日本動漫,因小店牆身掛滿動畫佈置,又有Figure/Puzzle擺設,自然就會想起兒時的美好回憶,所以好珍惜每次的到訪,除咗懷舊當然要朝聖😍😍👑必食招牌蒲切燒鰻魚定食全條鰻魚燒到外皮有微微脆香,魚肉鮮嫩多汁,醬汁味道非常濃郁,每一口都另人回味無窮👍👍主食可加$30升級定食定食包括前菜/漬物/麵豉湯/煎茶/珍珠米另加$10可以轉貓飯/茶漬飯👑大板燒底下是椰菜絲上層是已煎香的豚肉片,加上大量木魚碎/紫菜碎/醬汁熱辣辣非常惹味香口香脆👍👍厚燒玉子每一口都散發濃郁蛋香和燒烤味口感潤滑完全停唔到口😋😋每次用餐完畢,都覺得自己身處日本當中,超級享受和放鬆👍👍
終於有時間再來元朗“稚”食飯🥳
其實有了“朗屏站”已經方便好多,行幾分鐘就到小店,
每次到小店都會回憶到,
童年時睇日本動漫,
自然就會想起兒時的美好回憶,
所以好珍惜每次的到訪,
除咗懷舊當然要朝聖😍😍

👑必食
招牌蒲切燒鰻魚定食
全條鰻魚燒到外皮有微微脆香,
魚肉鮮嫩多汁,

前菜/漬物/麵豉湯/煎茶/珍珠米
另加$10可以轉貓飯/茶漬飯

👑大板燒
底下是椰菜絲
上層是已煎香的豚肉片,
加上大量木魚碎/紫菜碎/醬汁
熱辣辣非常惹味香口香脆👍👍

厚燒玉子
每一口都散發濃郁蛋香和燒烤味口感潤滑完全停唔到口😋😋

每次用餐完畢,
都覺得自己身處日本當中,
超級享受和放鬆👍👍
  • 貓飯