餐廳: 輕時光
資訊:

2018-11-22 718 瀏覽
我都係第一次寫食評咋鋪頭姐姐靚靚又好人好人呀所以我決定返去寫食評 我學校喺附近,最近見到好多同學upload上IG🤨 杯抹茶Oreo 牛奶🍵好靚所以放學就去試吓啦 去到見到鋪頭好靚呀!真係超級靚的 我去到就企左係度睇吓有乜飲!樣樣都好吸引唔知有乜嘢好😌姐姐好親切介紹,佢問我想飲熱飲定凍飲,我就話肚仔有啲痛想飲熱野😅 想飲抹茶Oreo😋😋😋 佢同我講女仔肚痛就唔好飲抹茶啦叫我飲紫薯牛奶😊 姐姐好體貼❤️攞到杯紫薯牛奶之後真係超好飲呀佢話啲紫薯係佢自己整架!仲叫我下次試吓芋頭添,佢話都係自己煮喎😍不過我下次都係想是抹茶oreo🤪🤪🤪
我都係第一次寫食評咋

攞到杯紫薯牛奶之後真係超好飲呀

不過我下次都係想是抹茶oreo🤪🤪🤪
紫薯時光
2018-11-21
5 分鐘 (外賣自取)
紫薯時光