2023-07-14
《素年》🤍講真 做到素食做到好似佢哋咁真係無咩幾多間 🤔今次都係人哋推介特登走去試吓 去到嘅時候咁啱冇乜人可能係平日😶但係食食吓已經見到佢放定好多reverve 嘅牌係已經訂咗枱 😳睇嚟都幾多人係夜晚黎食 唔計我嗰日係平日😝🍱日式三文魚蕎麥麵定食 $158包括水果🍉總共有6個小菜加一個主菜其中一款同三文魚刺身一模一樣嘅當然係用蒟蒻黎整成 但因為本身就唔食三文魚嘅我 食完都無得同原本比較蒟蒻做嘅三文魚食落去冇乜味道 蕎麥麵亦比平時淡 其他小菜 我覺得其實都唔差 但因為咁岩呢個餐嘅小菜都偏甜 奈何我有偏向鹹🍱台式古早肉燥飯鹽酥雞定食 $158包括水果🍉總共有6個小菜加一個主菜呢個套餐係肉燥飯 相比之下 我覺得呢個比較適合我 可以都係鹹的偏多 特別係不得不稱讚去其中一個小菜鹽酥雞 竟然諗到用雞髀菇黎做 而且做得十分之好味😋😋😋Rating:⭕️⭕️⭕️性價比:⭕️⭕️味道:⭕️⭕️⭕️特色:⭕️⭕️⭕️環境:⭕️⭕️⭕️⭕️地址:📍深水埗汝州街132號地舖
🍱日式三文魚蕎麥麵定食 $158
包括水果🍉總共有6個小菜加一個主菜