2021-03-19 514 瀏覽
特上原味豚骨拉麵 [$85]呢度最平嘅原味豚骨拉麵係$72 only特上(+$13)的話就會有:- 溏心蛋- 豬肩肉- 豬腩肉- 紫菜最鍾意食蛋嘅我就當然嗌特上啦😍冇諗過呢個最平嘅option係最好食 我覺得仲好食過佢嘅海老湯拉麵(櫻花蝦滿滿的 但我覺得沒有很特別的海洋湯味) 豬骨湯味濃 每一塊豬肉都唔鞋 燒到有焦香味 加埋隻流心蛋好滿足😚🥚炸紫菜墨魚嘴 [$42]灑上紫菜粉嘅墨魚嘴 份量唔少 炸粉仍唔會過厚 不過鍾意食Q彈野嘅我覺得可以再彈牙啲~題外話 服務員會好快收野 雖然佢哋都好有禮貌 但每次收野嘅時候都會以為我哋未食完墨魚嘴係咁想收走😂😂有啲太急可以望清楚少少😂🤏🏻整體來講佢嘅拉麵我會再encore 即使叫特上都仲係一個較親民嘅拉麵價錢🤩🤩下次再試埋佢其他小食😍😍😍推薦嚟開黃埔嘅大家都去食!
特上原味豚骨拉麵 [$85]
呢度最平嘅原味豚骨拉麵係$72 only