俾 [ Yvonne's noodle ➡️ 一碗小麵 ]有趣釋音吸引,行埋去門口先見到係川菜,即係主打辣野,唔好辣嘅我有少少卻步,但見到價錢同野食相都好吸引,同埋餐牌寫有得走辣所以照入。🌟 炸醬麵 $40唔食得辣但心郁郁叫左BB辣諗住頂到,點知黎到見到一片紅海咁,心知不妙,第一啖已經出事😝🥵 但老實講其實麵質好好,幾滑幾煙韌,好索到味,啲麻辣好到位,真係好麻🥲。聽到老闆娘(估計係)話今日啲辣椒特別辣,提醒人叫低一度,我心諗點解頭先唔提我嘅,不過其實BB辣再低就係走辣咁又真係無得再低🤣 另外有隻滷蛋,都ok嘅,正常發揮。題外話,老闆娘同店員都操純正普通話同廣東話,隨時switch😆 同埋有操純正普通話嘅客人(唔似遊客)入黎食,唔通呢啲真係好好好好正宗嘅四川辣所以咁辣?🥵🌶🌶🌶店仔細細,但有靚靚壁畫作裝飾。總括而言,性價比都高,又平又大碗,誠意推介俾鍾意食辣嘅人👍👍😃

🌟 炸醬麵 $40
炸醬麵

店仔細細,但有靚靚壁畫作裝飾。

2023-03-04