📍Thai Hungry (紅磡)紅磡德民街29號德民大廈地下F3號舖==============================今日帶主子去美容,放低主子之後去附近搵野食,經過呢間小店比佢個瀨瀨屎燒賣吸引住,雖然要坐室外位都想坐低試吓😝😝==============================瀨瀨屎燒賣燒賣本身無咩味,個汁就係冬陰公湯汁味,好開胃😋正宗海南雞飯🐤🍚海南雞飯係油飯好香口,雞係全部去左骨,雞肉好滑,配埋個海南雞汁微辣微酸好開胃👍🏻唐人街魚肚羹🐟呢個魚肚羹有d似啖味版碗仔翅,入面有好多舊魚肚,菇🍄同半隻蛋🥚,老闆後來比左兜泰式酸醬汁我加落去,醬汁係有d似冬陰公味,加左落去之後即刻泰式左好多😂斑蘭香茅茶🍵呢支茶好重香芧味,好似泰國酒店d welcome drink,凍冰冰好正😊傷心椰子冰條🧊呢支雪條有兩層,外層有陣糯米糍外皮味道,內層有微微椰子雪糕味,都唔錯😍
📍Thai Hungry (紅磡)
紅磡德民街29號德民大廈地下F3號舖

瀨瀨屎燒賣
燒賣本身無咩味,個汁就係冬陰公湯汁味,好開胃😋

正宗海南雞飯🐤🍚

唐人街魚肚羹🐟