2023-09-29 88 瀏覽
一講到永年,相信大家都會諗到佢地既車仔麵🍜因為佢地既車仔麵無論係對我地定係遊客黎講都唔會陌生,因為佢地好耐之前已經係以各款車仔麵配料聞名🤩而當中最印象深刻既係佢地既瑞士雞翼🍗今日係附近收工就黎到沙田揾早餐食,本身諗住只係隨便食個包飲杯咖啡☕️但離遠已經俾我見到呢到既裝飾勁有港式風格🎍估唔到呢到都有茶仔,而且仲係永年士多既餐廳🏪好奇心驅使下就揀左呢間 。🐒皇牌自選扒餐💰$54👉🏻香煎雞扒👉🏻反蛋(全熟)👉🏻反蛋(全熟)👉🏻多士+$1👉🏻熱好立克佢地有好多唔同選擇,齋係麵餐都有至少5款🤩而且多少都得揀,中意食肉既都有扒麵餐🍜實有一款岩大家而我今次就食左個蛋白質滿滿既早餐🍳而原來餐除左有扒之外仲有得自選配料,而如果似我咁揀蛋既話記得佢已經係煎雙蛋🤣如果唔係就會好似我咁有4隻蛋。🐒爺爺腸粉餐💰$42👉🏻燒賣👉🏻魚蛋👉🏻熱奶茶特別地呢到有腸粉餐,見到有腸粉既我就忍唔住嗌埋😝啲人見到我會唔會嚇親呢?不過full breakfast就係要咁😎

🐒皇牌自選扒餐💰$54
👉🏻香煎雞扒
👉🏻反蛋(全熟)
👉🏻反蛋(全熟)
👉🏻多士+$1
👉🏻熱好立克