2024-03-14 23 瀏覽
銅鑼灣既呢間米走雞好大間,唔會坐得好逼好辛苦,感覺好好,通風亦做得相當好,唔會食完成身味。🍲金湯桃膠花膠雞湯🍲呢個湯底絕對係滋補佳品,擁有豐富既膠原蛋白同營養物質,不單可以滋潤皮膚,增強體力,仲有助於提高免疫力,用佐原隻鮮雞煲出黎既金湯湯底清澈透明,加上大大隻既花膠同爽口既桃膠,飲落順口又暖身,成個人都有一種幸福感!🍢五寶拼盤🍢一次過食到五種呢度既招牌丸,蝦丸鮮甜彈牙,牛肉丸有滿滿既醇厚香氣,鯪魚丸魚味濃郁滋味無窮,豬肉丸嫩滑鮮嫩,墨魚丸鮮嫩彈牙,每一粒都咁好食都充滿著獨特風味,足以滿足你對美食既所有期待!🐑蒙古羊肉片🐑羊肉片肥瘦分明,細嫩多汁口感令人食到停唔到口呀金羊肉味道好濃但又唔會太腥,香氣四溢,鮮香味美!🐚花枝片🐚花枝片好新鮮,韌勁同鮮美令人驚艷,爽甜彈牙,搭配著湯鍋裡既火熱湯底,瞬間滲透開來,徬彿回到大海既懷抱!
🍲金湯桃膠花膠雞湯🍲
🍢五寶拼盤🍢