2023-07-23 515 瀏覽
星期日又係時候搵野食。。。。今朝其實有幾樣野想食。但最後都係想食既係越南野。。最近屋企既只有何文田窩打老道呢間越南野。去到既時候大幾1點40分。。。應該過左最繁忙既時段。入到去基乎每張枱都有上手客人食完野餐碗用具。估計應該係人手不足。有個侍應阿姐都好好禮咁叫等等坐底後點左火車頭,粉包同凍檸檬茶$92 火車頭d料好足。。湯夠熱。食粉面最重要係一定要夠熱。碗粉我都好滿意。因為有時係另一d餐廳食個湯底係暖唔係熱。。蘿蔔好林又冇渣。係略嫌洋蔥少左d...$29 蒸粉包29蚊有2件。有2件同4件咁比人 叫。。如果4件就平少少。。味道唔係特別出色。但都唔難食。。。整體都係好味既。凍檸茶少甜少冰。我反而覺得越南菜黎講呢杯凍檸茶味道好好。好過而家出面有d茶記出埋d冇檸檬既檸檬茶而且可能係lunch關係。杯茶係唔使錢。凍飲都冇加錢👍👍總括番今日個lunch 好滿意好滿足。享受完個weekend明天又要繼續努力工作
星期日又係時候搵野食。。。。
去到既時候大幾1點40分。。。應該過左最繁忙既時段。
有個侍應阿姐都好好禮咁叫等等
坐底後點左火車頭,粉包同凍檸檬茶

蘿蔔好林又冇渣。係略嫌洋蔥少左d...

而且可能係lunch關係。杯茶係唔使錢。凍飲都冇加錢👍👍
總括番今日個lunch 好滿意好滿足。
享受完個weekend明天又要繼續努力工作

2023-07-23