2008-06-27
一位女友人生日冇得book 台,足足等左個幾鍾,不過總括食物,服務都係值得(不過最好等候ge 時間真係唔好太長,真係餓死了。)我地一行5個人,食左 $400左右,食左特色小籠包,蟹粉小籠包,担担麵,炸醬麵,炸排骨,蝦餃等~~我覺得仲要叫多一、兩碟先至會飽哂,事關d 野比較”精緻” 小籠包的確係好食~~皮薄饀正,入面係湯唔係油~~蟹粉就真係要熱住食~否則已經醒醒地lu (因為係台灣食過,個次熱到辣到個嘴,但係好食到震),担担麵好香ge花生料~~好香,好惹味~係細碗左少少,唔夠分~炸醬麵就普通左d~d 炸排骨好特別,其實又似豬排,但味道同製法都好台式~黎得得一定要試~入去服務員都會講普通話,好有feel~~環境亮麗,俾人好乾淨ge 感覺,所以d 野食望落更吸引~~
我覺得仲要叫多一、兩碟先至會飽哂,事關d 野比較”精緻”