2006-06-10
星期3(07/06)放工約左關生食飯, 因為佢要黎尖咀打比賽, 係佢叫我話事下, 我就帶左佢去"好時沙o爹" 食"海南雞飯"(係附近+ 上次話帶佢試) + 今次試左"沙o爹串燒" 啦+ 飲番我至愛o既椰青+ 佢就熱奶茶!!"海南雞飯" : 依舊咁上下啦, 因為佢食, 但我都有食D o既^^, 用左好多醬黎撈飯, 碟雞好似大碟過上次咁, 不過呢餐又係人家o既早餐, so佢都係無咩點食=.= "沙o爹串燒" : 第1次已經想試, 不過因為上次同細食怪去, so無叫到, 食唔哂ma, 今次就雞,豬,牛各兩串, D醬真係幾得, 碟野熱辣辣上個野好正架-0-心急o既我仲熱親個咀仔, 第1次食個串係牛, 熱..so正!! 好醬o既我拎埋D醬黎試下撈海南雞飯, OK啦~ 不過D串燒一凍左就好硬, 唔好食, so一定要趁熱食, 我地食野太慢, so D 串燒凍哂咁滯, 豬雞各試一啖都無再食lu~ 變硬左好難食=.=" 我見佢都係食左串唔知雞定豬都停哂手咁, 但佢都話D 沙o爹醬好得!! 椰青: 上次飲過好好飲, so必叫, 但今次無上次咁冰凍, 但我都係K.O左喎^^ 好飲!! 熱奶茶: 唔知, 因為
熱奶茶: 唔知, 因為我諗佢都係飲黎提神, 佢好眼郊咁-.-
我地6點度去到好似都有幾枱客架, 但7點度就開始多人係咁入黎啦~ 其他人都好似山長水遠專登黎試咁, 但我地就食左好少就放棄左啦=_= 因為呢餐又係人家o既早餐, so佢都係無咩點食=.= 小女子就因為最近無咩囿口, so都係食得好少, 好彩我今次醒左, 叫少左好多野, 決定左下次佢再約我食飯, 我決定好去茶餐廳食個茶餐, 似番個早餐, 起碼佢會食得落...哈哈-0-
唔記得幾內$$啦, 我諗1舊卦, 當係住先啦, 我都唔記得左啦=.= 50