2024-05-12 394 瀏覽
第一次係生日嚟食Amber,覺得好食,所以第二年,同其他朋友慶祝生日都係嚟呢間食,嗰時仲keep到水準,估唔到事隔兩年,第三次嚟食,已經keep唔到個水準,而且仲要超級失望。價錢方面貴咗,唔緊要,因為我嚟食個環境同食物質素,兼且服務態度 。除咗個魚子海膽keep到(我都係主要為咗想食呢個)但其他菜式我真係覺得好一般,賣相亦都好一般 。當日仲有個小插曲,原本我哋上網望到嘅package,當日餐牌冇,然後佢話promotion過咗,我即時上網俾佢睇,佢就話網上未update,我真係體驗超差,喺呢個餐廳,呢個價錢,得到咁嘅服務。最後個侍應叫咗經理過嚟,佢Offer咗個冇酒精嘅用餐俾我男朋友,我就照食佢而家新呢個Menu。總括嚟講,唔會再嚟第四次了,就算有幾想食呢個魚子海膽,好可惜,都唔會再嚟了 。