近排不停食韓國野,lunch已經食飯卷同炸雞,夜晚又韓燒🤣🤣🤣餐廳環境好大好舒服,望落都乾淨企理。落單之後就會上前菜,淨係前菜都有好多🤤,有蘿蔔、泡菜、沙律菜等等,好開胃!.🐷八色珍味拼盤 $598 拼盤有四色五花肉加四款豬肉,五花肉有香草、咖喱、蒜蓉同辣椒味。五花肉脂肪分佈平均,明顯見到係一層脂肪一層肉,當中香草同咖喱味最突出🤣再用配埋嘅蔬菜包住食就冇咁油膩👍🏻而豬肉就有護心肉、調味排骨、豬頰肉同豬頸肉。護心肉同排骨味道較香濃多汁🤤.🐮雪花牛肉 $250 鍾意食牛既要試下呢個雪花牛肉,厚薄適中,牛肉味好香,食落好淋好juicy,秒速清哂,勁想再encore🤣🤣.🍜葛根水冷麵 (小) $68 食左咁多肉,叫返個水冷麵中和一下就啱晒啦!冷麵口感煙韌,凍冰冰涼浸浸,味道酸酸甜甜,正🥰.食食下仲送左個蛋餅🤩食到勁飽🥳另外服務真係好好,每個侍應行過都幫我地燒一燒反一反剪一剪啲嘢食,基本上都唔洗點自己落手😂同埋係度燒完都唔會有好大陣味,抽風都唔錯👍🏻

🐷八色珍味拼盤 $598

🐮雪花牛肉 $250