2020-03-11 7957 瀏覽
二月嘅時候見有特別crossover, 又夠咁啱book到位,三千蚊都就決定試試有幾頂級。食完餐飯之後覺得。。。其實環境都唔錯,對住師傅全部坐滿都係十個人,少人少D機會傳染武肺 XD 負責招呼同介紹位哥仔都好盡力同每位客傾偈講吓笑搞下氣氛。開頭嘅菜式都正常:開胃菜,清湯,拖羅,一路去到高潮位嘅Signature 海膽熱狗都另人期待。但係由雪蟹開始就有D黑人問號嘅感覺。。明明Show 俾我地睇既係三隻巨蟹好似好震撼,但係上碟嘅時候得返一節蟹腳(見圖),其他部份呢??之後個飯仲同我地講要唔要加牛肉(當然要再加錢),如果唔系就得白飯魚撈飯...!?(有圖)最後上個生果。。竟然係一片蘋果同橙。。。咁樣就跌咗3000。。(其實係x2。。因為要請朋友)只可以講呢個價位可以有好多穩陣嘅選擇
食完餐飯之後覺得。。。

最後上個生果。。竟然係一片蘋果同橙。。。
咁樣就跌咗3000。。(其實係x2。。因為要請朋友)

只可以講呢個價位可以有好多穩陣嘅選擇
北海道雪蟹