夏日炎炎想燒嘢食 🔥 呢類型舒舒服服嘆住冷氣燒嘢食嘅餐廳就啱晒啦,呢間仲有得任食流水蝦,無限大頭蝦🦐即捉即食包新鮮!除咗無限供應爽口彈牙嘅流水大頭蝦,呢度仲有:🦪🦐🦑🐟非常精彩嘅自助海鮮站- 有扇貝、鮑魚、蠔、多款貝類同魚類等任君選擇;另外每位會跟一串燒鱔,肥美脆爽,一入口就明點解限量😆 🍖🍗🥩肉類有牛仔骨、豬仔髀、羊架、雞翼、腸丸類等,連豬大腸都有😙🍆🍠🌽🥒蔬菜什類有茄子、翠玉瓜、菇類、豆卜、甜酸、粟米、蒜蓉包、窩夫等,種類繁多⋯自助區同每檯都有多款調味品,燒烤時間可以Scan 枱面上嘅QR code就可以睇到每款食物嘅建議燒烤時間,新手都唔需要擔心💁🏻‍♀️我跟返建議燒烤時間,每款食物燒烤嘅效果都唔錯,私心推介💖大頭蝦、扇貝、鮑魚、燒魚、豬大腸、蒜蓉包、菠蘿!全部外面脆卜卜食落勁juicy,對自己嘅廚藝非常滿意😌除咗以上燒烤食物,餐廳仲有熟食自助區,有辣酒東風螺、咖喱魚蛋、西蘭花炒大頭蝦、涼拌青瓜、湯烏冬等;🧃🍻🍹飲品選擇有汽水、果汁、滋潤飲品同茶類、連啤酒都係任飲,最正係有韓國燒酒供應,飲得嘅朋友好快回本;甜品可以燒窩夫再配雪糕🍦+兩件燒菠蘿,2.5小時任燒任食,食唔停手😆💲價錢分

除咗無限供應爽口彈牙嘅流水大頭蝦,呢度仲有:

💲價錢分兩個收費,視乎唔同時段,午市、晚市早段同宵夜時段仲有額外折扣添!鍾意燒嘢食嘅朋友絕對值得一試!
成人$348/$378
小童$198/$228