2017-10-22 276 瀏覽
晚上時間呢間鋪頭已經坐滿晒人,唔單止有香港人總會有啲外國同埋日本人都嚟呢度,見到佢嘅餐牌酒類同埋食物都幾齊全。餐廳嘅裝修到好似日本嘅居酒屋,因為有好多唔同嘅擺設仲會有啲位置係要除鞋先入得去坐,好有日本嘅風味。我哋先點左嘢飲同埋小食,最主要都係想傾吓計。流打蜜桃酒酒裹又帶點蜜桃既香味,飲落好似生果酒甜蝦壽司鮮甜美味,好有咬口,記得點醬油,真係好想再叫多份鵝肝凡立貝火炙呢個唔但至係高級野,一食落去已經同其他餐廳分左等級,入口即溶,食落好香同埋好有鵝肝味左口魚邊壽司食落都幾好味,起初諗住好腥,唔錯,真係做得幾好,而且唔會太博茄子味噌田樂煎得超香,而且一咬落去茄子吸收既汁,即刻擠哂出黎,超正,多幾件更好,好想拎黎送飯之後仲有雞泡魚干用嚟送酒一流,呢度嘅小食真係幾唔錯每樣嘅調味都好好。仲有我最愛嘅招牌,呢度嘅師傅先會用一大圓餅嘅芝士,係你面前即叫即整,睇住晒佢落咗啲咩調味非常衛生,仲要真係勁多芝士超好味。呢度飲嘢同埋食嘢都好多種類,尖沙咀來講價錢中等亦都唔算太貴,如果食下野飲下酒都只係一兩百就已經OK!推介推介

我哋先點左嘢飲同埋小食,最主要都係想傾吓計。

流打蜜桃酒
酒裹又帶點蜜桃既香味,飲落好似生果酒
甜蝦壽司
鮮甜美味,好有咬口,記得點醬油,真係好想再叫多份

鵝肝凡立貝火炙

左口魚邊壽司