有長梳化平躺位,有間板卡位,想平日收工Chill下,嘆杯高質𝐶𝑜𝑐𝑘𝑡𝑎𝑖𝑙𝑠配𝑆ℎ𝑖𝑠ℎ𝑎,仲有星期三限定𝑳𝒊𝒗𝒆 𝑴𝒖𝒔𝒊𝒄 & 和𝑫𝑱演出私心推介,一定要ʙᴏᴏᴋᴍᴀʀᴋ!⃝環境坐到有間板嘅卡位( ´▽` )ノ 加上我特登星期三嚟,𝐿𝑖𝑣𝑒 𝑀𝑢𝑠𝑖𝑐 大約𝟐𝟏:𝟑𝟎開始,主要唱柔和懶洋洋ꜰᴇᴇʟ嘅歌,同Bᴀʀ ᴀɴᴅ Lᴏᴜɴɢᴇ 嘅氛圍襯到絕,當晚都Fᴜʟʟ Hᴏᴜsᴇ,真係超私心推介(☞ ͡° ͜ʖ ͡°)☞餐牌 𝚄𝚓𝚒 𝙼𝚊𝚝𝚌𝚑𝚊 𝙰𝚖𝚖𝚘 $𝟷𝟸𝟾𝑈𝑗𝑖 𝑀𝑎𝑡𝑐ℎ𝑎 𝐴𝑚𝑚𝑜 用Vᴀɴɪʟʟᴀ Vᴏᴅᴋᴀ, Jᴀᴘᴀɴᴇsᴇ Mᴀᴛᴄʜᴀ, Pᴀssɪᴏɴ Fʀᴜɪᴛ, Eʟᴅᴇʀꜰʟᴏᴡᴇʀ,面層有泡沫令口感更好,飲落去真係好似飲緊抹茶咁(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 帶微甜感,但尾韻又有酒香,呢杯女仔一定鍾意 !̆̈ 𝙾𝚏𝚏 𝙼𝚎𝚗𝚞 𝚂𝚒𝚐𝚗𝚊𝚝𝚞𝚛𝚎 𝙲𝚘𝚌𝚔𝚝𝚊𝚒𝚕𝚜 $𝟷𝟸𝟾 上網見個個都飲黃帝內經,原來係限定ᴍᴇɴᴜ,依家已經無咗,但呢到可以客製化雞尾酒,店員指可以做另一款以菊花茶為ʙᴀsᴇ嘅版本,一於試試。同樣用中式茶杯,勁清徹,驟眼睇真係會以為係茶,飲落酒精度比Mᴀᴛᴄʜᴀ

餐牌

𝚄𝚓𝚒 𝙼𝚊𝚝𝚌𝚑𝚊 𝙰𝚖𝚖𝚘 $𝟷𝟸𝟾
𝚄𝚓𝚒 𝙼𝚊𝚝𝚌𝚑𝚊 𝙰𝚖𝚖𝚘

𝙾𝚏𝚏 𝙼𝚎𝚗𝚞 𝚂𝚒𝚐𝚗𝚊𝚝𝚞𝚛𝚎 𝙲𝚘𝚌𝚔𝚝𝚊𝚒𝚕𝚜
上網見個個都飲黃帝內經,原來係限定ᴍᴇɴᴜ,依家已經無咗,但呢到可以客製化雞尾酒,店員指可以做另一款以菊花茶為ʙᴀsᴇ嘅版本,一於試試。同樣用中式茶杯,勁清徹,驟眼睇真係會以為係茶,飲落酒精度比Mᴀᴛᴄʜᴀ高,但花香同時能兼顧,所以都同樣易入口。我鍾意呢到嘅Cᴏᴄᴋᴛᴀɪʟs因為唔似坊間大部分Bar偏重Sʏʀᴜᴘ較甜,呢到比較清新!⃞
𝚄𝚓𝚒 𝙼𝚊𝚝𝚌𝚑𝚊 𝙰𝚖𝚖𝚘
𝙾𝚏𝚏 𝙼𝚎𝚗𝚞 𝚂𝚒𝚐𝚗𝚊𝚝𝚞𝚛𝚎 𝙲𝚘𝚌𝚔𝚝𝚊𝚒𝚕𝚜