2020-03-15 142 瀏覽
🔴🟠🟡漫花燈火OMG🟢🔵🟣 《大角咀》呢間餐廳相當隱世,位於大角咀一間住宅式酒店入面,最搞笑係間酒店已經執左 又冇清晰嘅指示牌 😫😫😫一入門口就覺得好夢幻好靚 好岩打卡黎 🤔個心舒服返少少 上網睇過佢d野食都好多劣評下🤔不過今次志在影相 📸️就試下喇黃金蟹肉配黑橄欖醬意粉🦀🍝($188)個意粉面頭上有幾塊金泊好高貴咁 賣相好似好好食咁蟹肉嘅份量亦都好多但係一食落去就出事啦個意粉完全係好硬 好似焗過龍嘅硬咁🤢🤮🤢🤮🤢🤮呢個價錢咁嘅質素真係有冇搞錯!法國慢煮鵪鶉腿配牛油炒野菌🦆($168)呢個都幾好食鵪鶉腿幾嫩滑不過用牛油炒就真係油得滯啦🤔🤔潘朵拉盒子 🍓($168) 呢個要來打卡影相用嘅甜品冇諗過佢會好食透亮的半圓形糖膠罩 法式紅桑子撻伴上藍莓及士多啤梨 果香微酸不太甜 比想像中好食 因為之前食過個類似嘅 但難食好多🤢整體來講環境一流 適合打卡岩晒一眾港女們野食質素絕對係對唔住個價錢🤨 食一次黎影下相就夠晒數啦😆
🔴🟠🟡漫花燈火OMG🟢🔵🟣 《大角咀》

黃金蟹肉配黑橄欖醬意粉🦀🍝($188)

法國慢煮鵪鶉腿配牛油炒野菌🦆($168)
呢個都幾好食鵪鶉腿幾嫩滑不過用牛油炒就真係油得滯啦🤔🤔

潘朵拉盒子 🍓($168)
呢個要來打卡影相用嘅甜品冇諗過佢會好食
潘朵拉盒子