2021-09-02 293 瀏覽
Beans係一間打卡又得~又食得~既舖頭😍當日假日lunch 11點左右去 好早就有人排隊~所以想光顧既你 記得早少少出發舖頭分2面既坐位😚坐位都算闊落~大約排左半個鐘左右就入得😚食物一上菜 賣相就已經超超超靚😳🤣當然就係打個卡先 靚靚cafe😍即刻去相!!黃金蟹肉意大利粉$98打卡靚 食落超級好食🥳🥳蟹肉係意粉表面有好多 再混合下面既白汁醬 混合一齊食好好食 濃味又唔會太咸 平衡好好因為我地2個人share食所以完全無heavy既感覺😍🥳Angus Beef Cheddar Cheese Burger (8oz)$142 E個burger既料好足 個牛肉都好有肉味Burger包係乾身既 e個位加分Everest 椰子慕絲 焦糖香蕉果凍 雲呢拿蛋糕 $42上菜果時已經覺得好有特色食落有3層 表面好滑既慕絲 配上中間既果凍同內層軟既蛋糕 好好食但反而嫌個份量有dd少🤣仲好想食整體餐廳野食性價比超高好適合打卡 又好食😋餐廳坐位都坐得舒服😍高評
Beans係一間打卡又得~又食得~既舖頭😍

但反而嫌個份量有dd少🤣仲好想食

整體餐廳野食性價比超高
好適合打卡 又好食😋
餐廳坐位都坐得舒服😍高評
30 分鐘 (堂食)