招聘中
薪金面議
28天前
薪金面議
28天前
食嘅時間係夜晚8:30, 如果唔係其他舖頭都閂門嘅話真係唔會食佢, 佢不出我所料同上次一樣都係咁西,我兩位入座,佢明明仲有幾張空枱,都仲要將我哋搭埋另一張枱,同枱個人都愕然咗,然後叫咗兩碗沾麵,個湯微溫唔熱,飲落好似加咗好多油同埋鹽再加生粉,然後舊豚肉筍同埋隻蛋都係凍嘅,我夾咗兩淡麵碗湯已經係常溫,由於碗麵一啲都唔熱,所以5分鐘已經食晒,另外我見到餐牌上面有啤酒,佢英文係寫住draught beer , 於是我問服務員係咪生啤,第一個服務員答我 什麼生啤我們的是易拉蓋果種,然後我再問第二個服務員,呢個應完我話等一陣之後就無再返個來,跟住我再問第三個服務員,然後佢話佢唔知咩係生啤,最後佢行咗去雪櫃拎咗一罐罐裝朝日啤酒出嚟,跟住我就答佢唔使啦唔該 就係咁我哋好快就食完兩碗面就離開咗啦,又係一次好差嘅體驗,食咁多間拉麵舖呢間差嘅程度倒數一數二,對佢失望嘅原因,係因為佢剛開張嘅時候食物質素都算幾好,之後越嚟越差,以後真係唔會再去

2023-02-10