2025-07-08 372 瀏覽
呢度絕對係一個驚喜地點,超值又美味!在大本型商場嘅天台花園,呢間叫做「銀杏館 - 婆婆廚房」嘅餐廳。呢度食物係真係好正,價錢又合理。試咗佢嘅lunch,真係正到不得了!- 「香脆菠蘿咕嚕肉」:外面香脆,內裡嫩滑,加上甜而不膩嘅菠蘿。- 「有機柑桔醬爆骨」:酸甜的風味令人食指大動。😂好味到唔記得影相。- 「黑松露滑蛋炒蝦仁」:滑蛋香氣逼人,蝦仁嘅鮮味十足。- 「有機時蔬」:非常新鮮,啱晒大家口味。佢哋嘅自助沙律吧更加係亮點!只需惠顧小菜即可以無限享用,而且最平只係$38,真係物有所值!呢度嘅小菜調味合宜健康,適合一家大細,而且完全無味精同化學添加,真係好有家嘅感覺。銀杏館不但提供美食,仲對社區有好多貢獻,佢哋推行「Love Project」支持長者就業及派餐,令人食得開心之餘,仲可以幫到人!
呢度絕對係一個驚喜地點,超值又美味!

試咗佢嘅lunch,真係正到不得了!

- 「黑松露滑蛋炒蝦仁」:滑蛋香氣逼人,蝦仁嘅鮮味十足。
- 「有機時蔬」:非常新鮮,啱晒大家口味。

佢哋嘅自助沙律吧更加係亮點!